Kuinka mukavaa olikaan herätä tänään ensimmäisenä loma-aamuna tunteeseen, kuin kaktusmeri olisi kasvanut kurkkuun, otsan hohkatessa kevyesti lämpimänä. Just. Mitenkäs se sanonta meni, hyvä työntekijä sairastaa lomallaan? Eikä ole ensimmäinen kerta, silloin harvoin kun sairastun, on yleensä juuri viikonloppu tai loma. Noh, buranaa pika-avuksi ja ei auta muu kuin toivoa, ettei tämä tästä ainakaan pahene. Päivä on tullut otettua rauhassa, ja lepäillen sen minkä ehtii. Siitä tosin on pitänyt huolen ihan jo väsähtänyt olokin, energia on ollut tipotiessään.

Pakkaus on kuitenkin aloitettava, sanoi olo mitä tahansa, niinpä olen avannut matkalaukun ja kaivanut esiin kesäisiä vaatteita ja valkannut matkakengät. Haluaisin ottaa mukaan viime aikojen heräteostoksia, ne ihanat turkoosit sandaalit ja kolmet (hups) uudet; kirkaankeltaiset huomiokorkkarit ja vastapainoksi viileää metallinhohtoa. Tilasin alesta sekä hopeiset sandaalit että avokkaat, ja kun en osannut päättää kummat pidän, jäivät molemmat kaappiini. Niin ihana kuin näissä olisikin sipsuttaa Espanjan kuumia katuja, eivät yhdetkään ole koko päivän kävelyjalkineet, joten ei auta muu kuin jättää kotiin ja toivoa, että kesäkuuma jatkuu täällä vielä pitkään palattuakin. Hopeisille sandaaleille en tosin ole vielä sanonut ehdotonta eitä, jos laukkuun jää tilaa (niin varmaan), niin saatan sujauttaa ne viime hetkellä mukaan iltakengiksi.

hopeiset sandaalitHopeiset avokkaat: Friis&Company / Keltaiset peeptoet: Buffalo / Hopeiset sandaalit: Even&Odd / Turkoosit sandaalit: Mai Piu Senza

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Täällä toinen tunnollinen työntekijä: nyt olisi tullut kolmas loma putkeen, jonka vietän sairaana, joten päätin, että saa riittää ja hain kesäloman tilalle sairaslomaa. Ja hyvä että hain, sillä sairastumisesta on nyt yli kolme viikkoa, toinen antibioottikuuri menossa ja se taitaa nyt purra. Yleensä en lääkkeitä kovin helposti syö, mutta nyt ei olisi tullut mieleenkään kieltäytyä edes tästä toisesta kuurista – olo oli niin karmea. En edes muista koska olisin ollut niin kipeä.

Mutta koska sun lomaa ei selkeästikään voi siirtää, niin sovitaanko että olen sairastanut nyt sunkin puolesta ja sä olet viimeistään maanantaina kunnossa? :)

Vastaa

Oi apua, kuulostaa kurjalta! Tosi hyvä, että tulit hakeneeksi sairaslomaa, niin ei kulu kesäloma sängynpohjalla, mutta silti, älyttömän harmi viettää kesää kipeänä :/ Voi että, toivottavasti itse säästyn vain kevyellä kesäflunssalla. Olo on nuutunut ja harmittaa, mutta minkäs teet, parasta kuitenkin ottaa rauhassa, sillä parempi sairastaa kunnolla pari päivää kuin ottaa riskiä pitkittymiseen.

Jaksamista sinulle ja pikaista paranemista!!

Vastaa

Mistä nettikaupasta tilasit noita hopeanvärisiä kenkiä? Itseäni kiinnostaisivat kultaiset kengät, mutta hopea kelpaisi myös.

Mukavaa lomaa, toivottavasti tervehdyt pian!

Vastaa

Kiitos! :) Nuo avokkaat ovat Brandokselta tilatut (muistaakseni samoja oli myös kultaisena) ja hopeiset sandaalit taas on Zalandolta (niistä en muistakaan, oliko muita värejä tarjolla). Muistelisin, että molemmissa paikoissa olisi ollut muitakin malleja metallinhohtoisina, joten kannattaa käydä kurkkaamassa – Zalandolla ainakin pystyy suodattamaan näppärästi hakua värin perusteella, niin ei tarvitse koluta kaikkia kenkäsivuja oikeaa väriä etsiessä :)

Vastaa

Siis, voi kurjuus. Tosin ilmiö on kyllä itsellenikin tuttu, varsinkin ekat vuodet työelämässä meni just silleen, että tasan joka syys-, hiihto- ja joululoma meni lentsussa. Pikaista paranemista sulle ja äkkiä tohtorille rohtoja hakemaan jos olo vähänkään keljuuntuu!
Kengät on muuten ihanat, siis noi kaikki. Noi keltaiset voisin syödä, rouskis ja nam.

Vastaa

Heh, kuulostaa tutulta! Miten voikin, että eka lomapäivä ja heti kipeänä, kun on muuten ollut koko vuoden niin terve! Pieni kuume tosin tekee olosta vetämättömän ja edessä oleva pitkä matkanteko vähän huolestuttaa, toivottavasti kuitenkin jää lyhyeksi sairastaminen ja saapahan levätä lentokoneessa :)

Vastaa

Pikaista paranemista, ehkä maisemanvaihdos auttaa. ;)

Vastaa

Kiitos! Toivotaan, ei ole kyllä yhtään kiva aloittaa lomaa kipeänä. Noh, onneksi vaikuttaa vain perusflunssalta enkä yleensäkään sairasta kovin pitkään, joten toivotaan, että Espanjan aurinko parantaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.