Pikkumusta on varma valinta kesälläkin. Kun en tiedä mitä laittaa päälle tai aikataulu on supertiukka, turvaudun jokunen vuosi sitten ostamaani Zaran mustaan trikoomekkoon, se toimii aina ja kaikkialla. Mekko on ollut päällä töissä, arjessa, juhlissa, treffeillä, hautajaisissa ja nyt juhannuksena keikalla Tavastialla. Eritavoin asustettuna se muuntautuu moneen tilaisuuteen ja käy ympäri vuoden. Luottomekko, todella!


pikkumusta 2pikkumusta 13pikkumusta 18pikkumusta 7

Mekko: Zara / Kengät: Vincci, Malesiasta / Laukku: Mela D’Oro, Islannista

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kiva menomekko hyvin nuoren ihmisen päällä. Mutta ei koskaan hautajaisiin, sen verran pitäisi kunnioittaa tilaisuuden luonnetta.

Tyylitaju, se ei ole sitä, että ostaa muodikkaita (pinta-) vaatteita, vaan tajua myös tilaisuuden asettamista vaatimuksista.

Vastaa

On hyvä myös huomioida, että vaatteen voi pukea monella tapaa! Mekon alle menee paksut sukkikset tai housut, alaosan päälle hame ja yläosan päälle neuletakki tai jakku. unohtamatta asusteita, huivista alkaen. Ilmeisesti ei olisi pitänyt pitää itsestään selvänä, ettei kai kukaan ajattelisi, että menisin hautajaisiin noin; ihonvärisin säärin ja vastaavin kengin – muista iltalookin yksityiskohdista puhumattakaan.

Rikkautta on osata taivuttaa vaatteet moneksi, ja tyylitaju ei mielestäni ole vaatehankintoja muttei myöskään pukukoodien seuraamista. Ensimmäisellä ei ole mitään tekemistä tyylitajun kanssa, ja jälkimmäinen on tilannetajua, siihen ei tyylitajua tarvita, vain ymmärrystä ja kunnioitusta.

Siitä olen ehdottomasti samaa mieltä, että pukukoodin huomioiminen on kohteliaisuutta ja juhla- sekä surutilaisuuksissa mennään isäntien ehdoilla. Hautajaisissakin valitettavasti useammissa käyneenä, olen huomannut, että tummaankaan pukeutuminen ei ole kaikille jäänyt mieleen.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.