Kuten viime postauksessa jo ehdinkin mainita, eilen juhlittiin 25-vuotiasta jäätelömerkki Magnumia ja me suunnattiin Shoe Loverin Anskun kanssa juhlapaikalle jäätelönkiilto silmissä ja hopeanhohto asuissa. Kutsussa komeili toive, että päältä löytyisi jotain hopeista, joten totta kai me tartuttiin väri-inspiraatioon! Itse kyllä olin vähän tylsä ja menin sieltä, mistä aita on matalin ja valkkasin päälleni mustaa. Kaivoin kaapista viime talvena ostamani mustan jumpsuitin ja yhdistin siihen hopeiset asusteet. Ei kovin kesäistä, joten ihailinkin Anskun huomattavasti raikkaampaa juhlalookia! Mutta niin, ei kai musta ikinä kovin huono valinta ole? Sain juuri Anskulta tunnelmakuvia juhlista, joten pikapikaa lisää juhlahumua blogin puolelle tulossa, mutta aloitetaan asukuvista, joista kiitos kuuluu hurmaavalle juhlaseuralleni!

jumpsuit 12jumpsuit 023jumpsuit 29jumpsuit 17jumpsuit 53jumpsuit 41jumpsuit 21Jumpsuit: Zara / Bleiseri: Zara / Kengät: Friis&Company / Laukku: Zara / Korvikset: Bikbok (muistaakseni)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Wau, oletpa tyylikkään upean näköinen.

Vastaa

Oi, kiitos Heidi! <3

Vastaa

On muuten todella nätti asu. Oon itse pohtinut pitäiskö hommata tuollainen, vai näytänkö ihan makkaralta :D

ps. oli herkullinen aamiainen tänään Starbucksilla ;)

Vastaa

Kiitos kovasti! Heh, näissä jumpsuiteissa on kyllä ihan hurjasti eroja, omallekaan kropalle ei ole istunut suurin osa, mutta onneksi tämä malli viimein toimi – ei siis auta muu kuin kokeilla :)

No niin oli, meillä on nyt jääkaappi täynnä kahvia ja rakastan näkysä :D Kiitos kovatsi kommentistasi, nyt löydän hyvin tieni kurkkimaan blogiasi! Ihanaa viikonloppua :)

Vastaa

Oi, todella tyylikkään näköinen asu :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Tyylikkäistä kuvista,Blogiasi on todella mukava lukea.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.