No johan nyt tulee Magnum mainituksi, mutta pakko vielä vilautella jäätelömerkin 25-vuotisjuhlien kuvasatoa, joista suurin osa on Shoe Loverin Anskun kameran kätköistä napattuja ja ne huonompilaatuiset kännykkäni pohjilta kaivettu. Ilta aloitettiin taiteilemalla Helsingin vilkkailla kaduilla asukuvia, joiden satoa näittekin jo edellisessä postauksessa. Vaikka onkin niin ihanaa, että mies jaksaa päivästä toiseen ottaa asukuvani mukisematta, on myös herkullista vaihtelua kun toinen vaatekuviin tottunut bloggaaja sen tekee, silmä kun on kokonaisuuteen väistämättä vähän erilainen. Mutta niin, niihin juhliin! Panostusta ei näistä bileistä puuttunut ja aika lensi hyvässä seurassa!

magnum 25 vuottamagnum 3magnum 1

Juhlapaikkana oli kaunis Vanha ylioppilastalo, jossa vieraat vastaanotti mikäpä muu kuin synttärisankari itse, eli massiivinen hopeapäällysteinen jäätelöpuikko. Yhden ison ja monen pienen jäätelön ohella illan aikana nähtiin upeita asuja, hopeanhohtoa, tanssia sekä Redrama. Niin, ja tietenkin tarjolla oli mielin määrin shampanjaa ja drinkkejä, jopa sellaisella panostuksella, että alkoholittomien version anelijoina saimme tyytyä tyhjiin käsiin ja huvittuneina miettimään, kuinka hankala lasiin on lorauttaa vaikkapa pelkkää kuplavettä tai jättää alkoholi yhdestä juomasta pois. Noh, emme kuolleet janoon eikä nääntymyksessä ollut pakko vaihtaa shampanjaan vaan löysimme hanavesipisteen syrjästä ja ilta sai jatkua!

magnum gaalamagnum 2magnum 5

Otin varaslähdön bileisiin maistelemalla Magnumin hopeista jätskiuutuutta jo viime viikonloppuna. Se oli ihan ok, mutta sen sijaan huippuhyvää oli Vanhalla sijaitsevan Magnum pop-up kahvilan tuunatut jäätelöpuikot! Lisukkeet sai itse valita ja minähän päädyin tietty niihin ainoisiin oikeisiin, eli marenkiin, vaahtokarkkiin ja kultahippuihin. Noiden kolmen kombinaatiolla voisin elää ja lopputuloksena oli ehkä paras jäätelöpuikko ikinä, joten näitä maistelemaan täytyy joku päivä viedä mieskin.

magnum jaatelomagnum 25 yearsmagnum 25magnum 4

Taisin vihjata, etten ollut ainoa, joka oli päätynyt klassiseen asukertaan ja mustaan jumpsuitiin – niitä näkyi bilepaikalla useitakin, mutta on kuin olisin peiliin katsonut Teemu Blingiin törmätessä! Vaalea tukka, pinkkiä huulipunaa, musta jumpsuit, hopealaukku ja melkein identtiset hopeakorkkarit – kuin kaksi marjaa! Vain Teemun mielettömän statement-korun aseman olivat itsellä ottaneet näyttävät korvikset, jotta pitsipääntie pääsi esiin. Ei voi muuta sanoa kuin, että loistava asuvalinta, Teemu! ;)

magnum 9

Mutta juhlista toiseen, nyt otan suunnaksi Hämeenlinnan ja siirryn viettämään kaunista kesäpäivää uusien ja vanhojen blogiystävien kanssa – nauttikaahan tekin helteestä! ♥

    Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Aika sattuma kyllä tuo Teemun ja sun tyylimätsäys! :) <3

Vastaa

Haha, eikö olekin! :D

Vastaa

Oi, kiitos ihana! Käynkin heti kurkkaamassa :)

Vastaa

Oli mukavaa tavata tänään! Ihailin kovasti korkkareitasi, piti sanoa se mutta jäi siinä hulinassa. :)

Vastaa

Oi, niin oli!! Hih, kiitos kovasti, jalat kyllä huusivat hoosiannaa kotiin illalla päästessä :D

Vastaa

Tuo haalarisi on kyllä aivan upea (*tahtoo samanlaisen*! Ja sopii sulle kuin nenä päähän :)

Se Magnumin samppanjajätski oli kyllä suuri pettymys.. ideana loistava mutta toteutus kehno :/ maistui pikemminkin joltain liköörikonvehdilta. yök.

Vastaa

Oi kiitos!! Jostain syystä olen arkaillut haalarin päälle pistämistä, ja vaikka olen hankkinut sen jo puolisen vuotta sitten, oli tämä eka käyttökerta. Tosin nyt kyllä täytyy ottaa aktiivisempaan käyttöön, haalari kun tuntui päälläkin varsin kivalta (vaikka ehkä olsii piirun verran enemmän saanut joustaa) :)

No niinpä, vaikuttihan se vähän väkisin väännetyltä! Ajatus shampanjajädestä on kyllä ihana, mutta toden totta, kaipaisi vielä vähän viilausta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.