Käärmekuosinen mekko ei paljon muuta parikseen kaipaa kuin todella simppelit asusteet, eli reissulla se tarkoitti sitä samaa keltaista pikkulaukkua, joka näkyi vähän joka ilta-asun kyljessä. Rakastan jämäköitä trikoomekkoja, mutta tämä aleostos meinasi olla vähän liiankin kuuma Dubrovnikin illassa. Hihaton olisi ollut parempi, mutta selvisin, eikä puolipitkät hihat enää pimeän saavuttua hotellille hipsiessä tuntuneet liioittelulta!

Reissuasuja on vielä jokunen koneella läpi käymättä, mutta yritän hankkiutua niistä pian eroon. Aikaisempina kesinä on aina jäänyt roikkumaan asukuvia syksyyn ja jopa talveen, ja osa niistä julkaisemattakin ihan sen takia, ettei vain mitenkään enää kehtaa marraskuun myrskyissä palata pikkutoppeihin, heh. Niinpä yritän tänä kesänä olla ahkerampi, ja saada asukuvat oikean kauden aikana ruutuun!

iltamekko 6ilta look 1iltalook 1iltamekko 13iltamekko 10iltamekko 8Mekko: H&M / Clutch: ASOS / Kengät: Nome

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Näitä sun asukokonaisuuksia saa aina ihastella :) Taas kerran upea kokonaisuus ja kivan piristyksen tuo toi keltainen clutch :)

Vastaa

Oi, kiitos ihana! Tosi kiva kuulla, että tykkäät <3

Vastaa

Kivan pirteä kokonaisuus : ).

Sinä kun tykkäät käyttää korkeita korkoja, niin onko sinulle koskaan tullut kenkiesi vuoksi minkäänlaisia jalkavaivoja? Esim. vaivaisenluuta tai liikavarvasta? Itse käytän todella harvoin korkoja, lähinnä juuri juhlissa tai muissa illanvietoissa, mutta silti minulle on tullut toiseen jalkaani vaivaisenluu, josta osteopaattini itse asiassa sanoi, että jos sen nyt hoitaa kuntoon, niin se ei ennätä pahentua. Olen miettinyt, että onkohan itselläni tähän syynä ballerinat, sillä vaikka ne tuntuvat jalassa hyviltä, eivätkä pitkänkään päivän jälkeen ole saanut jalkojani väsyneiksi tai kipeiksi, niin ne ovat oikeastaan ainoat kengät, joissa kärki on ehkä hiukan liian kapea. Ärsyttävää.. Siksi haluaisinkin kysellä, että onko sinulla ollut ko. vaivoja, ja jos ei ole ollut, niin voisitko vinkata mikä on hyvien kenkien salaisuus : ). Lestillä on varmaankin suuri merkitys..?

Vastaa

Hauska sattuma, sillä aihe nousi esiin juuri ihan hetki sitten kun kävin äitini luona korjauksessa olevia vaatteita sovittamassa, ja hän sattui kiinnittämään huomiota jalkoihin mistä juttelu aiheen tiimoilta sitten lähti :) Eli kovasta korkkareilla kävelystä huolimatta olen säästynyt vaivasenluilta ja niin on äitinikin, joka on käyttänyt koko ikänsä paljon korkoja. Mietittiinkin, että olisiko perintötekijöillä vaikutusta asiaan kun taas esimerkiksi isäni äidillä oli vaivaisenluu, vaikkei koskaan korkoja käyttänyt? En sitten tiedä, mutta kuten sanoit, varmasti lestilläkin on ihan hurjan iso vaikutus!

Sitä kuulee paljon, että koroista varoitellaan juuri vaivaisenluiden takia, mutta en tiedä mikä on tutkimuspohja, eli mitkä oikeasti ovat isoimmat altistavat tekijät ja millaiset jalkineet, hmm, tosi mielenkiintoista! :)

Hyvin häivähtävät liikavarpaat olen kyllä saanut aikaan samoille puolin molempiin jalkoihin (tokavikoihin varpaisiin), mutta niistä ei ole ainakaan toistaiseksi ollut mitään haittaa. Nyt kyllä täytyy koputtaa puuta, ettei tulekaan ;)

Vastaa

Mä mietin itse tuon mekon ostamista, mutta en sitten ostanut :/

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Mun oli pakko klikata ostoskoriin heti kun tuli alehintaisena vastaan, tykkään niin paljon tällaisista trikoomekoista :)

Vastaa

Tää on ihan mielettömän hieno! Jotenkin yllättäväkin, mutta ainoastaan hyvällä tavalla :)

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii!! En tiedä on käärmeprintti kuin oman tuntuinen noin niin kuin ylipäätään, mutta tässä mekossa se tuntui toimivan ihan hyvin, vaikka ihan eka taisinkin kiinnittää huomiota väreihin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.