Säihke selvästi kuuluu pikkujoulukauteen, sillä Marks&Spencerille yhteistyön puitteissa stailaamistani kolmesta pikkujoululookista Suomi100-henkinen sininen paljettimekko nousi suosikiksenne! Ja kyllä, milloinkas muulloin kuin juuri nyt sopii rohkeasti pukeutua paljettiin, glitteriin ja kaikkeen säihkyvään. Pimeys oikein huutaa sitä, asun lähettämää valoa ja iloa.

Silti moni mainitsi tänä vuonna luottavansa pikkumustaan, joka onkin takuutoimiva valinta. Saattaa hyvin olla, että itsekin päädyn siihen, ainakin niissä työpaikan pikkujouluista, muista ei olekaan vielä tietoa.

Kiitos tuhannesti kaikille kommenteista ja tietenkin kisaan osallistumisesta, jossa palkintona huikea 100 euron lahjakortti Marks&Spencerille! Voittaja on nyt arvottu ja arpaonni suosi nimimerkkiä Xeveliina – onnea! Laitathan pikimmiten sähköpostiini yhteystietosi (osoite + puhelinnumero), niin saadaan lahjakortti nopeasti matkaan ja pääset shoppailemaan vaikka pikkujouluvaatteita, joita M&S:n liikkeet ovat nyt pullollaan.

Ihanaa viikkoa kaikille!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.