Yhteistyössä Raiskin kanssa.

Ensilumi tuli, mutta katosi yhtä nopeasti kuin saapuikin.

Sen jälkeen maisemaa, ainakin täällä kaupungissa, ovat riepotelleet tuuli ja sumentaneet sade. Talven vääjäämätön lähestyminen ja loppusyksyn koleus ovat saaneet penkomaan varastoon pakattuja laatikoita ja etsimään käsineitä, huiveja ja hattuja suojaamaan hyytävältä merituulelta ja pakkasille taittuvilta aamuilta. Takin suhteen ei ole hätä, sillä jo kuukausi sitten sain käyttööni ulkoilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin erikoistuneen Raiskin superklassisen Ruby-takin, joka pitää tuulen ja tihkusateen loitolla.

Raiskille tyypilliseen tapaan Ruby-takki on ihanan monikäyttöinen. Se käy erinomaisesti niin ulkoiluun kuin arkena kaupunkikäytöön. Parkamallisen takin huppu on irrotettava, jolloin takki muuttaa aika paljonkin yleisilmettään, ja siten lisää käyttömahdollisuuksia.

Itse rakastan isoa karvahuppua, jonka uumeniin sukeltaa, joten ei kysymystäkään, että käytän takkia nimenomaan ja ehdottomasti juuri hupun kanssa. Sitä paitsi viiltävässä tuulessa on ihana vetää huppu syvälle päähän ja työntää kuulokkeet korviin, ikään kuin paetakseen omaan tilaan harmauden keskellä.

Takki on pehmeä ja lämmin. Siinä on suojaava kalvo, joka pitää kevyesti kosteutta. Sopii siis jo tähän vuodenaikaan erinomaisesti. Saatavilla on myös murretun keltainen värivaihtoehto (Cognac Brown) ja tietenkin laaja valikoima kokoja, myös plussamitoitusta (jossa värivaihtoehtona näiden lisäksi musta).

Oma Ruby-takkini on kokoa 34, jonka olen huomannut olevan kaikista Raiskin vaatteista juuri se itselle oikea. Toki tämäntyylisessä takissa voi leikkiä koon valinnan kanssa, nyt takki on tyköistuva, jollaisista pääsääntöisesti tykkään, mutta malli sallisi hyvin vähän reilumman koon valinnan ilman, että näyttäisi mitenkään väärältä.

Kannattaa myös tsekata muutkin Raiskin takit, jotka (muun malliston tapaan) on tilattavissa verkkokaupasta. Raiskin myymälä löytyy mm. Helsingin Stockmannilta jos haluaa päästä hypistelemään ja sovittelemaan. Vaatteet on suunniteltu suomalaista mitoitusta sekä tarpeita silmällä pitäen ja hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Ehkä muistatte esimerkiksi keväällä esittelemäni Ballet-housut, jotka ovat sen jälkeen olleet itsellä todella kovassa käytössä urheillessa ja kestäneet ihan mielettömän hyvin. Kannattaa siis tsekata myös muu valikoima!

Kuvat: Ilona, Torpan tyttö

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Niin ihanat kuvat! Katselin näitä lumisade-kuvia aivan lumoutuneena. Lahjakas valokuvaaja! Ja hyvä on mallikin. 😄

Vastaa

Oii, kiitos tuhannesti! Ihana kuulla :) Ilona on kyllä supertaitava!

Vastaa

Komppaan, näyttää hyvälle ja kiva tunnelma näissä! Lumi tekee kyllä maiseman!

Vastaa

Ihana kuulla!! Luminen maisema on kyllä superkuvauksellinen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.