Kirkkaat kevät värit ovat mielessä, ja haikailen pastellisten laukkujen perään, hempeiden hameiden ja kirkkaiden perusväristen jakkujen. Viime kesältä on keltaista ja syksyltä violettia, mutta mieli kaipailee korallinvärisen tai persikkaisen bleiserin perään. Villinä korttina vaalea liilakin kävisi. Hassua, sillä violetin sävyt eivät juuri koskaan ole tuntuneet omilta, joten siten tämä värikartan siivu on verrattain vieras. Mieleistä ei ole kuitenkaan löytynyt, vielä. Siihen asti täytyy turvautua perusväreihin, mustaan ja valkoiseen. Niin, ja niihin olemassa oleviin väripaletin edustajiin, jotka kivoja ovat myöskin. Keltaista bleiseriä tosin taisin käyttää niin paljon viime kesänä, että se tuntuu nyt jotenkin kuluneelta, vaikka oikein käyttökuntoinen itse vaate onkin.

ruutupaita3Pusero: Lindex / Bleiseri: Sheinside, saatu

Kuvissa kaulassa roikkuu uusi lempikoruni, synttärilahjaksi saatu kaunis kivikoristeinen kultainen sydän. Siinä paikoillaan, lähellä sydäntä, se on ollut merkkipäivästä lähtien liki päivittäin. Yksinkertainen on kaunista. Ja runsas mielenkiintoista. Sellainen oli taas ystäviltä lahjaksi saatu kori, josta en olekaan vielä ehtinyt kirjoitella, ja ehkä helpompikin linkata suoraan ystävän postaukseen, jota olisi vaikea pistää paremmaksi. Aivan ihana, sekin; idea, toteutus – kaikki! <3 Mitäs vielä menneen synttäripäivän raportoinnista puuttuu? Ainakin synttäriasun kuvat ja tarkempi postaus mainiosta illallisravintolasta, jota palan halusta päästä suosittelemaan. Liikaa aiheita, liian vähän aikaa, ja korvan juuressa pauhaava lätkämatsi hätyyttelee keskittymistä siihen malliin, etten edes taida yrittää tänään enää pistää tämän enempää tikkua ristiin blogin puolesta.

Ai juu, jättämiinne kysymyksiin vastailu on täydessä vauhdissa, joten pian, pian, tulossa postaukset niiden tiimoilta! :)

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Ohhoh haasteena juosta maraton, ei kovin vaatimatonta :D

Vastaa

Hehheh, taitaa jäädä aika moni listan jutuista toteuttamatta turhan vaativina nollatilanteesta lähtiessä ;) Mutta ihania ideoita, eli jos tylsää tulee, niin voi käydä listaa läpi ja miettiä mitä seuraavaksi :D Jos nyt aloittaisin kuitenkin kynsien lakkaamisesta eri sävyillä…

Vastaa

No se puolimaratonkin riittää ja ainahan kaikesta voi yrittää neuvotella. :D

Vastaa

Tuo tehtäväkori on aivan mahtava lahjaidea! Tulee varmasti tehtyä sellaisiakin juttuja, joita itselle ei olisi tullut ajatelleeksi. Sulla on kyllä mahtava ystävä.

En panisi itsekään pahakseni, jos joskus saisin tuollaisen lahjan, heh.

Vastaa

Niinpä! Ja miten mielettömästi vaivaa sen kasaaminen on vaatinut, huh, olen todella otettu! Ihana ystävä tosiaan <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.