Vapaapäivä ja väsymys, noihin sanoihin kiteytyy helatorstaini. Tuntuu, kuin en olisi tänään lainkaan herännyt, vaikka kaupoillakin piipahdettiin myöhäisiltapäivästä. Ihana lämpökin on hellinyt niin mukavasti, että uskaltauduin liikkeelle ilman paksuja sukkiksia ja muutenkin varsin keveässä varustuksessa. Mutta silti, unettaa, ja uljas ajatus saada näin vapaapäivänä siivottua ja hoidettua talvikengät pois eteisestä jäi vain ajatuksen tasolle. Ei vain jaksa tänään, mutta ehkä huomenna?

Ai niin, vielä on tämä viikko aikaa heittää kysymyksiä ja postaustoiveita, ennen kuin alan/alamme niihin vastaamaan (laittakaa ihmeessä myös kumman haluatte kysymykseen vastaavan, vai vaikka molempien). Otan innolla vastaan kaikki ideanne ja kysymyksenne, ja toki kiitän suuresti jo kaikista tähän mennessä tulleista! :)
oranssi huivi 24oranssi huivi 4oranssi huivi 16

Bleiseri: Sheinside, saatu / Kengät: Buffalo / Vyö: 2nd hand / Loput: Zara

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihan samoissa tunnelmissa täällä: suunnitelmissa oli siivota ja järjestellä koko päivä – mutta heräsinkin sitten vasta puoli yksi! :-) Jonkinlaista univelkaa siis oli, luulen… Siitä sitten kaupungille asioille, ja hups: kello olikin jo viisi, kun palasin kotiin. Innostuin sitten siivoamaan meikkipussia & ”meikkityökalupakkia”, joten vaatteiden ja kenkien ja eteisen järjestely jäänee, hmm, huomiseen? Tai ainakin myöhempään…. :-)

Mukavaa loppuviikkoa Sinulle, siivoten tai ei!

t. Tupuna

Vastaa

Ah, ihana kuulla, että muillakin vähän takkuaa tarttua toimiin :) Itsekin nukuin piiitkän, oikein hämmästyi kun mies pyysi arvaamaan kellonaika. Noh, se tuli varmasti tarpeeseen, joten vaikka takaraivossa painaakin kaikki tekemättömät jutut, yritän ajatella, että lepokin tulee enemmän kuin tarpeeseen, ja ehtiihän tässä :)

Hih, huomaan, että mulla on taipumus tuollaiseen näpertämiseen, on paljon kivempi siivota jotain pientä, kuten vaikka meikkilaatikkoa kuin asuntoa suuressa mittakaavassa, ja usein siivouspäivinä jäänkin nysväämään jotain pieniä turhia yksityiskohtia aivan liian pitkäksi aikaa :)

Kiitos kommentistasi ja ihanaa loppuviikkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.