Monena päivänä on pitänyt mennä penkomaan täydellisen tiheästi pakattua varastoa ja etsiä niitä perimmäisiä laatikoita, joista löytyy kauteen sopivaa vaatetusta, mutta ikinä vain ei tunnu ehtivän ja asia jää ajatuksen tasolle. Lähdin tänään käymään Ahvenanmaalla ja viimeistään tänne pukiessa tajusin, että nyt oikeasti olisi jo vähän lämpimämmille vaatteille tarvetta, joten ehkä ensi viikolla sitten.

Ihan tyystin en kuitenkaan elä pelkän ruutubleiserin varassa, sellaisena kakkostakkina etenkin ulkoillessa on tämän asun taannoin Tallinnasta ostettu parkamainen takki. Vähän epätyypillinen malli ja väri itselle, mutta varsin mukava päällä ja tietenkin mikä parasta, lämmin ja kevyeltä kosteudeltakin suojaava. Tosin Maarianhaminaan tämä ei päässyt, luvassa kuitenkin lähinnä sisäoleilua, joten vanha tuttu ruutubleiseri päällä.

Tavallaan kiva vaihtaa maisemaa, mutta samalla kun asunnolla tehdään remppatöitä ja työkuvioissa tapahtuu, on koko ajan silmäiltävä puhelinta ja toivottava, ettei tule mitään odottamattomia asioita ratkottavaksi kesken kaiken. Yleensä asiat tapaa kuitenkin lopulta mennä hyvin, joten vaikka jo täällä omassa laivahytissäni istuessa hoidin ja soittelin työ- sekä keittiöasennuspuheluita, niin lopulta kuitenkin kaikki sujahtaa uomiinsa. Täytyy myös luottaa omaan remppa-ammattilaiseen, enköhän ole jo riittävän monta kertaa painottanut hyvin tehdyn merkitystä ja sitä, että jos vähänkään epävarmaa, pitää kysyä. Jännittävää nähdä, miltä keittiö näyttää kun palaan!

Takki: Zara / Neulemekko: Lindex / Nilkkurit: Vagabond / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.