On taas aika kaappien tyhjennyksen, eli nyt vuorossa kevättakkeja ja pari muuta joukkoon eksynyttä! Postauksen lopussa osto-ohjeet.

1 Daniel Hechter liituraitainen bleiseri, koko 36

Daniel Hechterin vuoriton liituraitainen bleiseri solmittavalla vyöllä. Pohjaväri syvän musta, vaikka kuva vähän vivahtaakin siniseen. Vain pari kertaa käytetty, joten kunto erinomainen.

Hinta 24 €.

2. Garcia Jeans beige trenssi, koko M MYYTY

Vain pari kertaa käytetty Garcia Jeansin laadukas trenssi, jämäkkää materiaalia. Itselle hieman liian iso, joten jäänyt käyttämättä, vastaa siis varsin hyvin kokoaan.

Hinta 27 €.

3. Michael Kors Hamilton -laukku MYYTY

Konjakinvärinen Michael Korsin Hamilton -laukku hopeisilla yksityiskohdilla, hinta ostettaessa ollut noin 350 euroa. Erinomaisessa kunnossa, mukana tulee dust bag. Päällä täällä.

Hinta 110 €.

4. B.Young navy trenssi, koko 36

Käytetty, mutta vielä oikein hyväkuntoinen. Kaunis naisellinen malli. Päällä täällä ja täällä.

Hinta 24 €.

5. Mango punainen takki, koko S (reiluhko) MYYTY

Kerran käytetty Mangon punainen aamutakkimallinen takki. Huopakankaalta tuntuvaa matskua, ei vuoria. Solmittava vyö. Päällä täällä.

Hinta 25 €.

6. Zara beige bleiseri, koko S

Muutaman kerran käytetty beige trenssi (väri hieman tummempi kuin kuvassa). Kunto erinomainen, hieman vain rypyssä säilytyksen jäljiltä. Päällä täällä (näissä kuvissa väri vastaa todellisuutta).

Hinta 12 €.

7. Fred Perry -paita, koko XS

Miesten malli, eli ei tyköistuva, mutta tietenkin sopii unisex-käyttöön. Käyttämätön, hintalappu vielä kiinni (hinta ollut 79€).

Hinta 35 €.

7. Monki tummanpunainen bomber, koko XS

Käyttämätön, hintalappu vielä kiinni (hinta ollut 40€), ei pääse edukseen kuvissa, mutta sävy kaunis viininpunainen. Ohutvuorinen.

Hinta 18 €.

8. Guess by Marciano luonnonvaalea poncho

Koko 3 (mitä sitten tarkoittaakaan, sanoisin, että sopii hyvin ainakin 34-38 -kokoisille). Muutamia kertoja käytetty, mutta vielä erinomaisessa kunnossa, hinta ostettaessa ollut pitkälle päälle 200€. Päällä täällä.

Hinta 45 €.

Myyn ensimmäiselle ostamaan sitoutuvalle, eli ei varauksia. Jos haluat ostaa, laitathan viestiä osoitteeseen secretwardrobe (at) windowslive.com, mutta mikäli kysyttävää, kysy toki kommenttiboksissa niin hyödyttää toki muitakin. :)

Postitettaessa postikulut ostajalle, mutta myös nouto Kruununhaasta sopii (tai jos satutaan saamaa aikataulut mätsäämään yksiin, niin myös Helsingin keskusta tiettyinä aikoina mahdollinen).

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.