Heräsin aamulla neljän aikaan säikähtäen, että olen nukkunut pommiin, niin häkellyttävän valoisaa oli. Onneksi herätyskello ei ollutkaan pettänyt, ja kellon lukema kertoi mahdollisuudesta nukkua vielä hetki ennen uuden viikon aloittamista. Aamulla ei liioin tarvinnut huolia vaatteiden riittävistä kerroksista vaan nautin suunnattomasti lämpimästä aamusta ja heräilevästä naapurustosta. Vaikken ole varhaisten aamujen ihminen sitten yhtään, aikaisissa kesäaamuissa on tunnelmaltaan jotain ihanan ainutlaatuista.

Valon lisäännyttyä on tullut kevennettyä arkivaatteita oikein urakalla, ja vaaleutta ja väriä on ilmestynyt vaatekertoihin hetkessä aiempaa enemmän. Jaksan myös nauttia joka kerrasta kun onnistun välttämään asussa mustaa, niin paljon kun sitä tulee pimeinä kausina käytettyä ja muulloinkin se eksyy herkästi asuun jossain muodossa. Paljon keväisempi korvike mustalle on konjakki, joka asustikin tätä helatorstain muuten vaaleaa asua.

pitsihame 17pitsihame 3pitsihame 04 Bleiseri: Vila / Pusero: Malesiasta / Hame: Bikbok / Laukku: Michael Kors / Kengät: Dinsko / Korvikset: Istanbulista

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oi, miten ihana, kaunis ja naisellinen asu <3 Valkoinen yhdistettynä konjakkiin on ihan parhautta. Tuo laukku on kaunis :)

Vastaa

Oi, kiitos! :) Itsekin tykkään valkoisen ja konjakin yhdistelmästä tosi paljon – ihanaa kun näillä säillä pääsee taas käyttämään oikein urakalla vaaleita sävyjä, etenkin alaosissa, talven kylmyydessä kun ne eivät oikein ole toimineet. Ihana, odotettu kesä <3

Vastaa

Kiva tyyli ihana hame

Vastaa

Kiitoksia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.