Ihana kevätaurinko ja kuivat kadut ovat ilmestyneet ilahduttamaan arkea!

Pimennysverhoni hajosi juuri sopivasti kevään oikeasti alkaessa, mikä on tarkoittanut sitä, että luonnonvalossa kylpevässä asunnossani on saanut totuttautua siihen, että koti on valoisa jo aikaisin aamusta. Tavalliset verhot kun eivät pidä kevätaurinkoa poissa, ja aamuvalo taas tarkoittaa aikaisia heräämisiä, joskin niitä ovat edesauttaneet myös naapurin lasten vilkkaus ja äänekkyys. Volyymin tasosta kertoo se, että näin seinänaapurina olen useita kertoja herännyt lasten ilon ja kiukun kiljahduksiin tai erilaisten tavaroiden (toivottavasti sentään lelujen) hakkautumiseen pintoja vasten. Siihen kun yhdistää vielä aamuvaloisuuden, ovat aamut jääneet viime aikoina melko repaleisiksi. Mutta harmittaa ja uuvuttaa tuollainen vähemmän kun ulkona alkaa viikko kerrallaan kaunistua!

Tämä asu on parin viikon takaa Minskistä, ja niin toivon, ettei tuota takkia nähtäisi enää asukuvissa, mutta en uskalla luvata. Suomen keväästä kun ikinä tiedä. Toivotaan parasta, ja tietenkin ihanaa viikkoa! Nauttikaa keväfiiliksestä!

Villapaita: & Other Stories / Kaulukset: ASOS / Housut: NLY Trend, saatu blogin kautta / Takki: Esprit / Nilkkurit: Beatrice / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Ilona, Torpan tyttö

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tyylikäs:)

Vastaa

Kiitti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.