Pitäisi pakata huomisaamuna starttaavaa muutaman päivän työmatkaa varten, mutta tässä vain istun koneen ääressä rustaamassa postauksia ja samaan aikaan uneliaisuus valtaa mieltä. Ei millään jaksaisi sukeltaa vaatekaapin syövereihin ja alkaa miettimään järkevästi, mitä seuraavan kolmen päivän aikana voisi tarvita ja miten lähteä liikkeelle mahdollisimman kevyesti, mutta pakkohan se kohta on. Toisaalta, on sitä ennenkin viime tipassa onnistuttu! Eriasia toki on, että kuinka onnistuneesti…

Tästä viime perjantain asusta taidan napata mukaan ainakin mustat farkut (mukavat muutaman tunnin autossa istumiseen), valkoisen kauluspaidan (riittävän edustuskelpoinen) ja ehkäpä nilkkuritkin varma valinta). Jään siis miettimään minimatkalaukun sisältöä, joten pidemmittä puheitta; asukuvia!

mustat farkut 2 mustat farkut 30
mustat farkut 34
mustat farkut 43mustat farkut 22mustat farkut 37
mustat farkut 52mustat farkut 039Ruututakki: Pull&Bear / Kauluspaita: Cubus* / Pilkkuhuivi: Zara / Farkut: Lindex* / Nilkkurit: VIC
*saatu blogin kautta
Kuvat: Reetta / Life is beautiful

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kaipaisin blogiin ”edellinen” tai ”vanhempi viesti” -painiketta, jolloin olisi kätevä tarkistaa jäikö joku päivitys lukematta. Muuten ihana blogi. Ja bloggari ?

Vastaa

Kiitos palautteesta! Tuota en itse asiassa ole tullutkaan ajatelleeksi, joten todella hyvä huomio :) Pistän listalle ja kunhan saan jonkun koodaustaitoisen käsiini, yritän saada toteutettua :) Ja kiitos kovasti, aivan ihana kuulla, että pidät!!

Vastaa

Hei,

Minäkin toivon tätä! :)

Vastaa

Onpa kiva kuulla toiveita, huikkikaan vaan jos tulee jotain muutakin mieleen :)

Vastaa

Täydellisen näköiset nilkkurit! Nämä ovat toki makuasioita, mutta onko lesti mielestäsi ollut toimiva? Eli ovatko nilkkurit hyvät jalassa ja jaksaako niillä kävellä koko päivän? :)

Vastaa

Kiitti! Olen tykännyt näistä ihan valtavasti, parhaat nilkkurini pitkään aikaan! Myönnän harmitelleeni jo sitä, etten ostanut samalla kertaa kaksia, mutta eihän sitä koskaan voi ennakolta tietää :) Vaikka korko on korkea, niin lesti on mielestäni todella hyvä ja jalat jaksaa hyvin. Lisäksi nilkkurit tuntuu laadukkailta ja tukevilta. Tykkään tosi paljon! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.