Kaivoin muuttolaatikoista huivipinon hänniltä keinokarvakauluksen, vanhaan talvitakkiini kuuluvan, ja jäin pyörittelemään sitä käsissäni miettien mitä sillä tekisi. Kärjistä valuvat nauhat tekivät siitä otollisen monella tapaa solmittaviksi, enkä voinut vastustaa kiusausta ujuttaa se päälle lauantaina. Koska karvakaulus on jo itsessään vaativa, ja äärimmäisen helppo saada näyttämään mauttomalta, päädyin yhdistämään sen turvalliseen mustaan. Koska oli ilta, unohdin kuitenkin tylsät mustat sukkikset ja hain värimaailman karvakerrosten joukosta. Että ei sitten kuitenkaan ihan perusmusta asu; keinoturkista, nahkaa, kevyttä metallinhohtoa ja ripaus kultaa. Alkaako mieli tehdä jo itärajan ylitystä? :)

                                         turkiskaulus 4turkiskaulus 55turkiskaulus 10turkiskaulus 49turkiskaulus 17Pusero: Zara / Hame: Zara / Sukkikset: Calzedonia, joltain reissulta ostetut / Kengät: Cafe Noir / Rannekoru: Guess / Tekotuskiskaulus: H&M:n talvitakista napattu / Vyö: 2nd hand

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Aivan upea kokonaisuus ja mielettömät sukkikset!! Ja yhdessä lähikuvassa näkyi kivan sävyistä huulipunaa, mikähän mahtaa olla merkki ja sävy?:)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos!! :) Tuosta samaisesta huulipunan perään ovat muutkin kyselleet, ja kieltämättä tykkään siitä itsekin paljon! Sävy on Viva la Divan Sunny Day! (nro.101), Kicksistä ostettu. Väri näyttää hylsyssä pesikkaisemmalta kuin mitä onkaan huulissa, huulissa se on mielestäni kivan raikas ja luonnollinen :)

Vastaa

Todella tyylikäs asu! :)

Vastaa

Kaunis kiitos! :)

Vastaa

Tässä hämmästyneenä katson yhä uudelleen kuviasi. Tekstin perusteella olisi voinut odottaa överiksi mennyttä asua, mutta yllätyin kovasti, miten kivalta näyttää. :) Siis tuo asukokonaisuus. :) Vaikkakin aivan erityisesti tuo takki näyttää kivan malliselta.

Vastaa

Voi että, kaunis kiitos :) Tuo takki oli kyllä nappiostos viime syksynä. Itsepintaisesti etsin jotain muuta kuin mustaa, mutta tämän kohdattua luovutin ja valitsin sitten kuitenkin sen mustan, mutta hyvä niin – tämä on ollut älyttömän kovassa käytössä ja miellyttää edelleen omaa silmää yhtä paljon kuin ostettaessa :)

Vastaa

Hyvältä näyttää! Sulle sopii tuollainen tyyli myös, vaikka tekstin perusteella kuulostikin hurjalta. Nuo turkiskaulukset on ihania, mutta edellyttää mun mielestä aika talvista fiilistä, joten ilman tätä tämänhetkistä takatalvea olisi mielestäni ollut liikaa. Hyvä ajoitus siis. ;) Raikas meikki ja luonnolliseksi jätetyt hiukset keventää asua juuri oikealla tavalla. Hmm, missähän se mun tekoturkiskaulukseni on…

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii! Nuo on kyllä just sellaisia elementtejä, joiden kanssa täytyy olla varovainen – etenkin yhdistellessä :) Ja ihan totta, tämä on selvästi talvilook, joten jotain hyvää kai tässä pienessä takatalvessakin oli, kun antoi vielä mahdollisuuden käpertyä villakangastakkiin ja pörröiseen kauluriin. :)

Vastaa

Sun blogissas on sitten aina niin inspaavia asukuvia! Ihanan naisellinen tyyli sulla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.