Toivottavasti ystävänpäivänne on ollut ihana! Itse olen ottanut läpi viikonlopun rennosti ja nauttinut vapaa-ajasta. Hiljalleen yritän orientoitua työviikkoon, mutta mieli vielä haahuilee hallitsemattomana kaikenlaisten pienten asioiden äärellä. Nukuin tänään niin pitkään, että saa nähdä miten seuraava yö onnistuu. Vielä ainakin väsymys on tipotiessään.

Olettehan muuten muistaneet osallistua kosmetiikkapaketin arvontaan? Vielä on hetki aikaa käydä jättämässä kommentti!

Perjantaina sain pitkästä aikaa asukuvia, vaikka sää kohtelikin kaltoin. Silti tilaisuutta vetäytyä räntäsateelta syrjään ei voinut vastustaa kun kerrankin oli mahdollisuus kuviin. Niinpä tässä viime perjantain asu!

gina tricot takki 8gina tricot takki 1gina tricot takki 2gina tricot takki 5

Takki: Gina Tricot / Hame: Zara / Nilkkurit: VIC
Kuvat: Reetta / Life is Beautiful

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Tää oli kyllä ihana asu, ihastuin varsinkin tohon hameeseen! <3

Joko oot ehtinyt käyttämään uusia pitsitoppeja? :)

Vastaa

Kiitos ihana, ja kiitos tuhannesti kuvista!! Toisesta topista ehdin jo lyhentää olkaimet, mutta toisen kanssa mietin mitä tehdä, palauttaako vai pitääkö, hmm :)

Vastaa

Hei!
Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseesi, mutta muistaisin sinun käyneen Luxembourgissa; oliko näin? Yritin kovasti etsiä tuota matkakuvaustasi, jonka muistan lukeneeni, mutta en löytänyt.
Mikäli muistin oikein, olisin kovasti kiitollinen jos voisit linkittää sen vastauksena tähän, sillä kovasti kutkuttaisi lähteä loppukeväästä ko. maahan sitä tutkimaan ja lukea vielä kertaalleen oma matkajuttusi sieltä.
Mukavaa kevään odottelua!

Vastaa

Heippa! Joo, kyllä, olen käynyt Luxemburgissa, mutta hmm, olenkohan tehnyt siitä mitään kunnollista postausta?

Nämä aihetta liipaavat ainakin löytyi pienellä etsinnällä :)

http://www.secretwardrobe.fi/matkustus/paiva-luxemburgissa/

http://www.secretwardrobe.fi/matkustus/palataan-belgiaan/

Ihanaa tulevaa reissua ja tietenkin antoisaa reissusuunnittelun aikaa ;)

Vastaa

Kiitos!

Vastaa

Moi! Kivoja kuvia.:) Ja sitten asiasta toiseen. Multa on nyt jäänyt jo tovin lukematta sun blogi. Olin siis seuraillut nyt parisen vuotta. Mutta tosiaan luen blogeja aina puhelimella ja tämä sinun uusi sivusto ’ei vain toimi’ siellä. Millään ilmeellä en saa koko tekstiä ruutuun vaan se meni isosti yli.:( Itsellä siis uudehko iphone. Tähän ongelmaan en ole siis törmännyt minkään muun blogin kohdalla ja tämä ’ongelmat’ alkoivat tällä uudella sivustolla. Nyt tulin kirjoittamaan tämän ihan läppärin puolelle. Toivottavasti saat asian kuntoon, niin pääsen taas seuraamaan blogiasi.
– Sari

Vastaa

Voi itku! Tuo ongelma on tiedossa, mutta toistaiseksi en ole löytänyt ketään, joka voisi auttaa mua korjaamaan ongelman :( Yksittäisissä postauksissa teksti ja kuvat skaalautuu oikein, mutta tuo etusivu menee huonosti ja etenkin ilmeisesti iPhonen kohdalla ei saa manuaalisesti muutettua. Tämä korjaantuu ehdottomasti heti kun saan käsiini jonkun teknisen henkilön auttamaan.

Pahoittelut kovasti tästä ja kiitos tuhannesti kommentistasi! :(

Vastaa

Minä olen lukenut blogiasi kännykällä (tosin se on Lumia) siten, että klikkaan blogiaiheesi otsikkoa. Sen jälkeen kuvat ja teksti näkyvät kokonaan ainakin Lumialla.

Vastaa

Onpa kiva, että olet saanut sen toimimaan niin! Mulla kanssa Huaweilla se menee ihan ok, mutta ilmeisesti tuon IPhonen kanssa ei onnistu? Ainakin siitä ovat muutkin sanoneet. Tuo on niin hamillista :( Toivottavasti löydän pian jonkun, joka osaa auttaa asian kanssa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.