Vietin tänään päivän Lahdessa blogiyhteistyön ja talviurheilun merkeissä ja oli huippuhauska päivä. Siitäkin huolimatta, että aamulla lähtiessä Helsingissä satoi vettä ja Lahdessa sää oli harmaa – niin harmaa, että näkymät hyppytornin laelta (en sentään hypännyt vaikka hyppytorniin kapusinkin), että mahtavat näkymät katosivat sakean ilman alle. Taivaalta tiputteli loskaa, mutta toisaalta nollakeli auttoi tarkenemaan pidempään ulkona.

dav

Oikeastaan päivä oli niin antoisa, etten oikein tiedä mistä purkaminen aloittaa. Taidankin suosiolla antaa kokemusten hautua hetken ja jättää kunnon fiilistelyt tuonnemmaksi kun saan kameran kuvasadonkin kunnolla purettua. Sitä ennen tyydyn vaikka näihin kännykkäselfieihin.

Tähän Odd Mollyn takkiin taisin viitata jokunen postaus sitten, olen nimittäin ekaa kertaa tänä talvena löytänyt itsestäni untsikkatyypin ja siitä kiitos kuuluu tälle (blogin kautta saadulle) takille. Se on lämmin, ihanan värinen ja untsikaksi sopivan siro – tullut käytettyä aika monta kertaa pakkaskelien saavuttua!

bty

Pitkän päivän jälkeen olo on poikki, joten olen aika varma, että tänä iltana uni tulee nopeasti. Huomenna toimistopäivä ja perjantaina sukellan kunnolla blogijuttujen pariin ja pistän työn alle muutaman pidempään mielessä roikkuneen postauksen, joista yksi on arvonta, joten pysykään kuulolla!

Nyt, hyvää yötä!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Lahti-aiheiden kirjoituksen sopiva otsikko on ”Lahessa” :) D-kirjain jää monesti kantaväestöltä välistä, ja ainakin omassa (pirkanmaalaisessa) kaveripiirissä tämä Lahessa-termi on jo legenda :D

Vastaa

Haha, totta!! :D Täytyy ens kerralla muistaa ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.