Luulen, että reissun jälkeinen väsymys iski tänään. Matkan aikana tuli käveltyä valtavat määrät joka päivä ja eilen tein työ- ja muita vastaavia juttuja aamusta iltaan, joten tänään, arkiviikon ainoana aiktauluttamattomana päivänä taisi vain olla sopivasti tilaa nuupahtaa.

Hyvä puoli on se, että aamun sain ottaa hitaasti, mutta iltapäivällä olen hoitanut asiakastöitä, yrittänyt ymmärtää asuntolainatarjouksen yksityiskohtia ja sopinut tapaamisen lainakilpailutukseen liittyen. Olo on ihan noviisi näissä, vähän kuin silloin yritystä perustaessa kun joutui selvittämään mitä mikäkin asia tarkoittaa ja mikä itselle olisi järkevintä. On taas sellainen ärsyttävä yksin uuden tuntemattoman edessä olo. Mutta sitä samaa tunsin myös myöhemmin tänään kun kävin lelukaupassa etsimässä kummipojan huomisille synttäreille lahjaa.

Ajattelin hoitavani lahjaostokset tuosta vain, mutta kun päädyin lelukauppaan, iski tuskastuttava paniikki. Leluja joka puolella ja hyllyt täynnä erilaisia autoja, figuureita ja kaikkea. Otin kirkkaita laatikoita ja erilaisia muovihirvityksiä vuorotellen käsiin, ajattelin kai liikaa äidin kulmasta ja mikään ei herättänyt mitään muuta kuin vaihtoehtoihin uupumista sekä tavaraähkyä. Hämmennyin siitä, kuinka pihalla onnistuinkaan olemaan ja kuinka vaikeaa oli yrittää tavoittaa neljävuotiaan kummipojan sielunmaisemaa, vaikka olenkin yrittänyt nyt nähdä useammin. Melkein yhtä vaikeaa kuin kaikenlaiset yritysnumerot, tarjouskauppakuviot ja lainatarjouspykälät. Teki mieli luovuttaa.

Mutta sitten avasin suuni ja pyysin apua. Sain käsiini kookkaan laatikon, se on kuulemma hyvä. Autojenkuljetus auto. Okei. Sillä mennään. Ehkä sama toimii myös näiden muiden asioiden suhteen, pitää vain muistaa kysellä ja asiat pala kerrallaan avautuvat.

Tämä asu on Wienistä ensimmäiseltä päivältä, ja toimi myös lentomatka-asunani. Rakastan ruutukuosia ja se toimii vähän niin kuin kaikessa, joten ei ihmekään, että tämä mekko on alkuvuoden suosikkeja (sen eilenkin kuvissa vilahtaneen tummanvihreän ohella). Lämpötilat olivat niin korkealla, että mukaan pakatut neuletakit ja huivit osoittautuivat ihan tarpeettomiksi.

Mekon tummemmat ruudut ovat tumman sinivihreitä, jostain syystä näyttävät kuvissa ihan mustille.

Kauluspaita: Monki / Mekko: Mango / Nilkkurit: SixtySeven / Laukku: Coach / Takki: Mango

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.