Puuh, vietin koko lauantaipäivän Lahdessa MM-esikisoissa ja oli todella antoisa päivä, mutta nyt olen aivan poikki. Olen hautautunut peittojen alle ja nautin kodin lämmöstä. Ajattelin olla enää tänä iltana tekemättä mitään muuta kuin nollaamalla mieltä jonkun kepeän sarjan äärellä, mutta eksyinkin purkamaan eilen napatut asukuvat. Sää oli huono ja hämärsi, mutta ihmeen kaupalla saatiin kaiman kanssa muutamat käyttökelpoiset kuvat talteen. Eipä sää muuten suosinut tänäänkään, ilma oli sakeana lumesta ja tuulen takia illan mäkihyppykin peruuntui – tosin itse olin jo siinä vaiheessa muutenkin matkalla takaisin Helsinkiin.

Tässä eilisessä asussa toistuu kaikki tämän talven tutut jutut. Rusetiksi solmittu huivi (vastaava, joka löytyy täältä kauluspaidan kanssa), nahkahame ja varmaan jokaisessa asukuvassa vilkkuneet VICin nilkkurit. Ne, joita metsästin pitkään, mutta hyvää kannatti odottaa, tykkään nimittäin niistä älyttömästi!

green blouse 09green blouse 08green blouse 010

Pusero: Zara / Huivi: Zara / Hame: Gina Tricot / Nilkkurit: VIC
Kuvat: Ansku / Peace & Style

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Voi kun on kaunis pusero ja sopii sulle hyvin. Upeasti tuo huivi yhdistyy täysin erilaiseen kuosiin. Toimiva yhdistelmä.

Vastaa

Kiitos kovasti! Onpa kiva kuulla, että toimii :)

Vastaa

Hei mikä olikaan se kehumasi silmänympärysvoide, joka tehosi nimenomaan turvotukseen?? Olisi kova tarve sellaiselle :)

Vastaa

Olen itse tykännyt tosi paljon Clarins Eye Contour Gel -silmänympärygeelistä, joka tosiaan tehoaa turvotukseen :) Lukijat vinkkasivat Bakel Cool Eyes -tuotteesta, joka on kuulemma tosi tehokas turvotuksen poistaja, mutta on sillä hintaakin. Ehdottomasti sellainen tuote, jota täytyy vielä kokeilla :)

Vastaa

Tosi ihana asu. Nahkahame. <3

Vastaa

Oi kiitos <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.