kahvipoyta 2

Mikä voisi olla parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin ystävän ilmestyminen ovelle värikkään tulppaanikimpun kanssa? Pienet asiat, niillä on iso merkitys. Niin vapaapäiväni kuin viikonloppukin käynnistyi siis kauniissa merkeissä ja hyvä fiilis viipyilee edelleen mielessä. Väsymyksestä tosin ei tietoakaan, vaikka pian pitäisi käpertyä sänkyyn, jotta huomenna olen aamusta pirteänä matkalla Lahteen Salpausselän kisatunnelmaa kokemaan. Luvassa siis erilainen päivä ja uusia kokemuksia – toivotaan hyvää säätä ja riemukasta kisatunnelmaa!

Mutta arvonta, senhän ratkeamista te olette jo tovin odottaneet! Sain viimein näin perjantai-illan kunniaksi suoritettua arvonnan ja onni suosi nimimerkkiä SonjaM. Onnittelut, olet voittanut kosmetiikkapaketin! Laitathan s-postiini osoitetietosi niin pistän postia tulemaan. :)

kahvipoyta 1

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kääk! Olipa ihana yllätys täällä minua odottamassa!:D En ikinä voita mitään, mutta ei se mitään, tätä voittoa on kyllä ollut hyvä odottaakin!:D Osoitetiedot on lähetetty sähköpostilla. Nyt vain muikeana juomaan toinen kuppi aamuteestä:)

Vastaa

Jee, ihan mahtavaa jos oli tervetullut ylläri!! Kiitos meilistä, laitan pikapuoliin postia tulemaan :) Ihanaa viikkoa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.