Pyhän Patrickin päivän kunniaksi pukeuduin vihreään. No ei vain, ykkössyynä vihreään pukeutumiseen oli se, että kyseinen mekko oli päälläni miehen ja mun kolmansilla treffeillä (kyllä, muistan myös, mitä oli päälläni ekoilla ja tokilla) ja tänään tuli ensimmäisistä treffeistä kuluneeksi kolme vuotta. Äkkiä aika menee! Juhlistettiin treffipäivää keveästi, käytiin syömässä sushia mainiossa Fukussa ja sen jälkeen lasillisella, missäs muualla kuin irkkupubissa.

kamppi 01

Oikeasti meidän oli tarkoitus aloittaa ilta Kiasmassa käynnillä, siellä kun ekalla kerralla treffattiin. Viime vuonna huomattiin ovilla, että Kiasma oli juuri kyseisenä päivänä kiinni. Tänään huomattiin meidän kotiovella viideltä lähtöä tehdessä ja ulkovaatteita päälle pukiessa, että Kiasma olikin sulkeutunut milloinkas muulloin kuin juuri viideltä. Eli ei päästy tänäkään vuonna palaamaan ekoilta treffeiltä tuttuihin kulmiin. Niinpä tyydyttiin illalliseen, mutta eipä siinäkään valittamista. Harmillista vain, Kiasmassa olisi ollut mukava poiketa, mutta ehtiihän sitä – onnistaisikohan viimein ensi vuoden treffivuosipäivänä? Voisi ainakin tsekata aukioloajat hyvissä ajoin! :)

jufu 1

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hehe, hauskaa että juhlistatte treffipäiviä! :D Itsekin kyllä muistan ensi tapaamiseni miehen kanssa mutta harvoinpa sitä tulee juhlittua… enemmän sitten juhlistetaan hääpäivää ja kihlapäivää, vaikka niitäkin yleensä ravintolaillallisen merkeissä vain :) Tänä keväänä tosin tulee eteen jo viides hääpäivä joten ehkä alankin kehittelemään jotain vähän spesiaalimpaa :) :)

Vastaa

Hih, meillä kun ei ole vielä mitään isoja päiviä juhlittavana (ja muutenkin ollaan ihan surkeita muistamaan mitään merkkipäiviä), niin ollaan pidetty kiinni siitä, että treffipäivää muistetaan jotenkin, vaikka edes yhteisen kahvitteluhetken muodossa (kun ei näköjään koskaan sinne Kiasmaan päästä), ja vuosipäivälle sitten pyritään ajoittamaan jokin reissu ja käymään sen puitteissa illallisella :)

Oi, viides vuosipäivä kyllä ansaitseekin jotain vähän spesiaalimpaa!! Ihanaa hääpäivää jo näin etukäteen! :)

Vastaa

Hei ! Haluisin nähdä tuon vihreän mekkosi ja mistä olet sen hankkinut? Vaikuttaa hyvännäköiseltä.

Vastaa

Heippa, mekko löytyy heti tuosta uusimmasta postauksesta, eli täältä: secretwardrobe.bellablogit.fi/2015/03/19/vihrea-mekko-ja-ripaus-pantteria/ :)

Zarasta ostettu joitain vuosia sitten! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.