Poikkea Putiikissa teemaviikkoon sopivasti olemme ehtineet hemmotella alkuviikon aikana itseämme asiantuntevien palveluiden äärellä. Eilen sain tyvikasvuni piiloon ja rentouduin luottokampaajan käsittelyssä, mutta maanantaina matkasin miehen pyynnöstä seuraneidiksi takaisin miesten parturi Groomiin. Aika oli varattuna hiustenleikkuuseen sekä amerikkalaiseen parranajoon, siihen, jota ei ehtinyt testaamaan viimeksi Pit stop -päivillä. Hemmottelua siis kerrakseen, ja mikäs tuossa, liikkeestä poistui vimpan päälle trimmattu hahmo ja omatkin hiukset tuntuvat taas ihan edustuskelpoisilta. Vähänlaisesti olivat kasvaneet sitten viime kerran, mutta niinhän sitä sanotaan, odottavan aika on pitkä…

IMG_1334IMG_1349IMG_1379IMG_1389c

Näyttää olevan kysyntää miesten parturiputiikilla, aurinkoisena myöhäisiltapäivänä ovi kävi Ruoholahdenkadun liikkeessä, ja uusi Groom on avautumassa Eerikinkadulle, joka on ketjun kuudes parturi Helsingissä. Mikäs siinä, toivotan kaikki uudet ketjut ja liikkeet Helsingin yrittäjien teemaviikon hengessä tervetulleiksi kantakaupungin kivijalkoihin, ja edelleen intoilen parturiketjun teemoitetuista liiketiloista, vaikka muita kuin tämän yhden en olekaan nähnyt.

Parturissa vähän venähti ja aikataulu kiepsahti päälaelleen varatun ajan melkein tuplaantuessa, mutta eipä hätää, ehdittiin kuitenkin vielä syömään visiitin jälkeen, kuten oli ajateltukin. Mitään sen ihmeempää ei tosin enää jaksettu ruokailun venähtäessä varsin myöhälle, ja muutenkin koomaisen maanantain jälkeen kaivattiin helppoa ja nopeaa, jota tarjosi läheinen Maithai. Tämä viikko on muutenkin ohjelmarikas, tänään luvassa pressipäivää, huomenna salille ja perjantaina avajaiset sekä showroom -visiitti. Mutta mikäs tässä, kirkas sää piristää kummasti ja inspiroivan ohjelman äärellä kyllä jaksaa! :)

IMG_1467IMG_1470ccIMG_1558c

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.