Äh, mikä hetkellinen arkikaaos tällä hetkellä. Huomenna on muuttopäivä ja olen kirjaimellisesti hikoillen pistänyt asuntoa pakettiin eilisen ja tämän illan. Samaan sumaan paluu töihin ja arkeen. Seuraavat pari viikkoa liitelen missä sattuu ja syyskuun alusta pääsen loppuputkirempan ajan evakkokotiin. Aikamoista säätöä siis, mutta täytyy asennoitua asiaan mahdollisimman rennosti, vaikka vähän harmittaakin tulevien viikkojen epäselvyys ja tietenkin myös se, että suurin osa elämästä tulee olemaan seuraavat kolme kuukautta laatikoissa.

Hetkittäin olen pohtinut, onko tämä asunto todella sen arvoinen, että kannattaa nähdä moinen vaiva, mutta toisaalta, kuvion mittasuhteet ovat selvinneet vasta kun suurta kuvaa ei oikein voi muuttaa. Ehkä työmäärä unohtuu kun lopulta jouluksi olen asuttanut remontoidun kotini uudelleen.

Hidastahtisempi päivittely jatkuu vielä hetken. Asukuvia ja kaikkea on nyt varastossa kivasti, mutta ei aikaa koneella, joten palaan uudella energialla kun saan muuton selätettyä. Yllätykseksi jää itsellekin, mikä on paikka jossa seuraavan kerran ehdin kunnolla koneen ääressä viivähtää!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.