Opettelin viime lauantaina käyttämään Pivo lompakon (muistattehan Pivon, tuon maksuttoman mobiilisovelluksen, josta kuukausi sitten kirjoittelin?) Cityshoppari-toimintoa. Vaikka Pivoa olen käyttänyt jo viime keväästä niin yhtään kertaa en ole sen yhteydessä toimivaa Cityshopparia vielä vilauttanut, eli Pivon käyttö on painottunut tähän asti lähinnä tilin saldon seurantaan. Epätoivoisesti kyllä yritin uuden vuoden aattona käyttää aiemmin mainitsemaani alennusta jumppasalilleni, mutta jätettyäni asian (tuttuun tapaani) ihan viime tippaan huomasin vasta vuoden viimeisillä hetkillä, ettei kyseinen ale toimikaan nettiostoksia tehdessä. Niinpä se etu jäi käyttämättä, mutta jumppalipun sain sentään ostettua täpärästi tuntia ennen vuoden vaihtumista. Vielä kun pääsisi sinne jumppaan asti… Jos vaikka huomenna? Tällainen varovainen lupaus.

pivo op 1pivo mobiili

Lauantain olin nimennyt Pivo-päiväksi, mikä tarkoitti sitä, että olin etukäteen päättänyt käyttää jonkin Cityshopparin edun Pivon kautta ja samalla testata miten se toimii. Kahlasin edellisenä iltana vaihtoehtoja ja lopulta päädyttiin brunssiin, joka on aina varma valinta! Lasipalatsin aamiaisesta sai alennusta, niinpä suunnattiin sinne. Edelliskerrasta olikin ehtinyt vierähtää sen verran aikaa, että brunssi oli taas vähän päivittynyt, mutta maistui edelleen (tosin jälkkärivalikoima oli supistunut, mur). Alennuksen käyttö onnistui tosi näppärästi kassalla; kirjauduin Pivoon ja kaivoin edun esiin, kassa painoi ”käytä etu” -painiketta ja viiden minuutin kuluttua se poistui kokonaan omasta valikosta. Heh, ei siis kannata painaa liian aikaisin tai jää koko ale saamatta! Sunnuntaina käytettiin myös Subwayn mobiilikuponki ja samalla totesin, että olen jo tänä vuonna käyttänyt enemmän Cityshopparin etuja kuin todennäköisesti yhtenäkään vuonna aikaisemmin.

Vaikka tuo Pivon lompakko-ominaisuus, eli omien tilitietojen näkeminen sekä kulutuksen seuranta vaatii OP:n tiliä, niin kaikkia etuja (Cityshoppari, Pins ja Pivon omat) voi käyttää kuka vaan appsin ladannut. Plussaa siitä, että Pivon kautta Cityshopparin saa maksutta käyttöön. Jos siis sitä mielii, niin kannattaa ehdottomasti ladata ilmainen Pivo ja klikata sitä kautta Cityshoppari itselle! OP:n asiakkaat tietty hyötyvät Pivosta kaikkein eniten, mutta iloa siitä on muillekin.

pivo op 17pivo lompakko

Jossain vaiheessa taidan käyttää myös edun kasvohoitoon. Tässä samalla Pivoa räplätessäni nimittäin huomasin lähellä sijaintiasi -toiminnon kautta, että ihan meidän kotikulmilla saisi ihonpuhdistuksen varsin kohtuullisella hinnalla. Tosin ihoni on voinut viime aikoina ihan poikkeuksellisen sileästi ja näpytön kaikesta joulunajan herkuttelusta huolimatta. En keksi asialle mitään muuta selitystä kuin parit erityisen kiinnostavat ihoseerumit, joita parhaillaan orjallisesti käytän, mutta niistä lisää myöhemmin! Pivosta ja cityshopparista vielä sen verran, että kannattaa klikkailla mieleiset edut suoraan suosikkeihin. Itse tajusin tämän vasta ihan äskettäin ja helpotti kummasti kun ei enää tarvitse joka kerta kahlata koko listaa läpi löytääkseen kaipaamansa edun vaan vain kurkata suoraan omaa välilehteä.

Pivon voi ladata maksutta kännykän sovelluskaupasta tai täältä.

pivo

   Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oletpa erityisen kauniina!
Oletko saanut viime aikoina paremmin nukuttua?

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Ja kiitos kysymyksestäsi! <3 Tämän vuoden puolella olen tosiaan saanut ihan toisella tapaa nukuttua ja voi että on tehnyt hyvää! Joulun alla peilistä katsoi ihan käsittämättömän väsynyt ilmestys, mutta nyt viime viikkoina kertyneet hyvät yöunet (toki siellä on lomassa huonostinukuttujakin öitä, mutta kuitenkin rittävän vähän, että unitarve silti noin niin kuin pääsääntöisesti täyttyy!) ovat tehneet ihmeitä! Unen merkitystä ei toden totta voi aliarvioida, mieletön vaikutus :)

Vastaa

Moikka,
tämä olikin tosi hyvä tieto! Otin Pivon käyttöön, ja samalla tuli tuo Cityshopparikin kaupan päälle, Jee! Kiitos vinkistä :)

Vastaa

Jee, tosi kiva kuulla, että oli iloa! Ihan hassua, että Cityshopparin mobiiliversiokin maksaa päälle parikymppiä, mutta sitten sen saa kuitenkin ilmaisen Pivon kautta maksutta käyttöön :) Mutta siis hyvä vaan näin päin, aivan varmasti lisää molempien käyttöä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.