Jos valinta olisi minun, tämän kevään ykkösmeikkiväri olisi vaalea liila. Pastellisävyt ovat ponnahtaneet viimeistään nyt kunnolla pinnalle, mutta asuissa liilan löytäminen on vielä kiven alla (liilan puseron kun löytäisin…), meikeissä sen sijaan juttu on toinen. Liilan sävyt luomilla eivät ole uusi juttu, ja kynsilakoissakin värejä laventelista kanervaan on olut tarjolla jo pitkään, mutta viimeistään nyt jokaisella kynsilakkamerkillä tuntuu olevan oma pastellinen sävynsä. Uutta sen sijaan, ainakin minulle, meikkitrendejä seuraamattomalle, on liilan ilmestyminen huulipuniin. Meikeissä suhtaudun varauksella uusiin väreihin, mutta liila huuliväri valloitti ensisilmäyksellä, ja niinpä sävystä muodostui nopeasti tämän kevään must -hankinta.

Ensimmäistä kertaa liila vangitsi Joliella viimeksi poiketessani, mutta jäi kuitenkin matkasta. Tänään kiiruhtaessani showroom visiitille Uudenmaankadulle, en voinut olla poikkeamatta ohikulkumatkalla pikapikaa Jolien putiikissa hakemassa itselleni mieleen kummittelemaan jääneen jännän värin. Kotoa löytyikin jo viime visiitin jäljiltä ihana kynsilakka sekä kynä huulten ja silmän rajaukseen, liila sekin, tietenkin.        IMG_1781

Rajauskynä: Coleur Caramel Vieux Rose
Kynsilakka: Kure Bazaar Fuji
Huulipuna: Terre d’Oc Lilas Kattara 206 

 

Jolielle poikkeamaan houkutteli myös aiemmin päivällä Facebookista bongaamani putiikkiin juuri rantautuneet uudet karkkiset Kure Bazaarin kynsilakkasävyt. Olisin voinut omia ne kaikki, mutta hillitsin itseni ja ostin kynsilakkavuoreni jatkoksi kauniin taivaansinisen sävyn. Nyt pitäisi löytyä kesäkynsille kaikkea, turkoosista pinkkiin ja keltaisesta liilaan. Enää puuttuu kesä, mutta onneksi hyvää vauhtia sekin jo saapuu.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.