Tuttua kuun alun postaussisältöä, eli kuukauden kulutetut! Viime kuussa kului loppuun yhteensä kymmenen kosmetiikkatuotetta, jotka alle purettuna.

1. ACO Self Tanning Lotion* oli ihan kelpo.  Hyvin miedon tuoksuinen voide, jolla todella varovainen väri iholle, eli sopii hyvin jos pelkää liian näkyvää lopputulosta – tällä siis asteittainen luonnollinen lookki. Itse käytin enemmän ylläpitoon kuin päivetyksen hankintaan, taidan olla nykyään vähän liian kärsimätön asteittaisuuteen. Plussaa tyylikkäästä pakkauksesta.

2. Comfort Zone Tanquillity Shower Cream* oli ihana uusi tuttavuus. Sain alkuvuonna Tanquillityn tuotteita testiin ja ne ovat ylipäätään ihastuttaneet eleganssillaan, yksinkertaiset pakkaukset ja laadukkaat sisällöt. Tämä voidemainen (joskin kintaan kanssa just hyvin vaahtoava) suihkugeeli ei ollut siitä poikkeus. Superriittoisa ja miellyttävä mieto tuoksu. Ihanan ylellisen tuntuinen tuote!

3. Vita Liberata Fabulous Self Tanning Lotion oli taattua Vita Liberatan laatua. Mitä tekisinkään ilman näitä? Olisin kalpean valkoinen ympäri vuoden, nyt olen vain suuren osan ajasta, mutta tällä saa niin nopeasti ja helposti hehkua pintaan kun sitä kaipaa, etten voi muuta kuin olla tyytyväinen.

4.  Clinique Wrinkle Correcting Eye Cream* oli positiivinen ylläri. Olen parina viime vuonna lämmennyt yllättävänkin paljon Cliniquen tuotteilla, niistä on löytynyt monta tosi hyvää. Tämä oli miellyttävä ja hyvin imeytyvä voidemainen silmänympärystuote, jota käytin aamuin ja illoin, sopi siis loistavasti meikinkin alle. Superriittoisa. Ainoa miinus pakkauksesta, yleensä tykkään enemmän tuubeista tai pumppupulloista, ne ovat hygienisempiä ja helpompia käyttää, mutta meni tämäkin.

5. Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask* on vaaleille hiuksille tarkoitettu syväkorjaava hoitoaine. Miellyttävä käyttää ja hyvä tuoksu, pakkaus kerrassaan herkullinen! Olen vähän huono perinteisempien hiusnaamioiden kanssa kun en malta odottaa niiden kanssa pitkään, oioin siis vähän vaikutusajan suhteen, mutta toimi silti. Jätti hiukset hoidetuntuntuisiksi ja keveiksi. Kiva tuote!

6. Batiste Dry Shampoo tuskin tarvitsee enää sanoja, luottotuote, joka tullaan vielä näkemään näissä kuukauden loppuun kuluneissa.

7. Adidas Adipure Anti-Perspirant* ei ihan vakuuttanut. Osasyynä saattoi olla se, etten ylipäätään ihan syty suihkemuotoisille dödöille käytettävyyden kannalta, mutta en myöskään ollut täysin vakuuttunut pidosta. Tämä jäikin lähinnä vapaapäivien ja viikonloppujen dödöksi, ja siten kului loppuun melko hitaasti.

8. Rainbow Silky Shave Shaving Gel hoiti asiansa mainiosti. En ole järin tarkka ihokarvojenajogeelin valinnassa, lähinnä ostan mitä on tarjolla ja kohtuullisesta hintaluokasta, näistä en halua maksaa paljoa. Tietty jos valinnanvaraa on enemmän, valitsen neutraaleimman pakkauksen, mutta tätä hankkiessa ei tainnut olla.. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin kelpo tuote, eli ajoi hyvin asiansa!

9. Pepsodent Super Fluor -hammastahna on kuulunut arkihammastahnoihini vuosikaudet. Hyvä perushammastahna, joka toimii kivasti tasapainottamassa noita Yotuelin spessumpia hammastahnoja. Käytännössä käytän siis vaihtelevasti kahta tai kolme eri hammastahnaa, joista yksi on tämä perus-Pepsodent ja kaksi muuta Yotuelia.

10. Yotuel All-in-One hammastahna* on vahvempi käyttämistäni Yotueleista, itse asiassa se miedompi on suosikkini ja kulkee ihan säännöllisenä osana arkeani kun tämä taas on enemmän satunnaisessa käytössä. Joka tapauksessa luottohammastahna tämäkin!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.