Aika vetää yhteen huhtikuussa loppuneet kosmetiikat. Mukana pari luottotuotetta, uusi seerumilemppari ja vähän vaisuksi jääneitä tuotteita.

1. Estelle&Thild Biohydrate Intense Moisture Night Cream* ei kohonnut suosikkeihini. Yleensä pidän Estelle&Thildin tuotteista, mutta tämä jäi vähän vaisuksi. Voide tuntui makuuni turhan paksulta, jopa vartalovoidemaiselta, joten lopulta päädyin käyttämään loput purkista dekolteen voiteena.

2. ComfortZone Tranquillity Oil* oli ihana aromaattinen vartaloöljy, joka sopisi myös kylpyöljyksi. Sääreni kuivuvat talvikautena, ehkä osin aktiivisen sukkisten käytön seurauksena, joten kunnolla hoitavat sekä kosteuttavat vartalotuotteet talviaikana ovat ihan must. Tämä sopi loistavasti kuville säärille. Hoitava koostumus, mutta kuitenkin öljyksi riittävän kuiva ja nopeasti imeytyvä, jottei jättänyt ihoa öljyisen tuntuiseksi. Tykkäsin! Plussaa ihanasta lasipullosta, jonka taidan säästä sisustuskäyttöön vain etiketit ensin poistaen.

3. Lashcare Oil Free Clarifying + Purifyin Cleansing Foam on loistava puhdistusaine kun käytössä on ripsipidennykset. Poistaa meikin superhyvin öljyttömästi, eikä kuivata ihoa, eli miellyttävän hellävarainen. Ainoa miinus on korkea hinta yhdistettynä siihen, ettei tunnu jätin riittoisalta, niinpä nyt otin käyttöön huomattavasti edullisemman apteekista löytyneen putsarin, jossa mainintana ripsipidennyksille sopivuus.

4. BTB13 Medical Seerumi* on kiistatta yksi viime aikojen lempparituotteitani. Ihan mielettömän hyvä tuote! Sellainen, jonka vaikutus tuntuu heti (tai oikeastaan seuraavana päivänä yökäytössä ollessa). Tasoitti ihon väriä ja tuntua, ja sopi loistavasti pintakuivalle, mutta epäpuhtauteen taipuvalle iholleni vähentäen selvästi finnien syntyä. Lisäksi kotimainen vegaani tuote, eli monta syytä liputtaa tämän puolesta.

5. YSL Touche éclat on jo niin monta kertaa kehuttu, että tuskin tarvitsee enää sanoja. Hirveän kallis, mutta hirveän ihana. Lähes päivittäisessä käytössä ja arkimeikkini vakkarielementtejä. Käytössäni sävy 2, joka sopii ihooni täydellisesti!

6. TRESemme Keratin Smooth 7 Day Smooth System Heat Activated Treatment* (huh näitä nimiä!) oli positiivinen yllätys. Kivasti monta ominaisuutta yhdistävä jätettävä hiusten hoitotuote. Selvästi hoitava sekä pituutta selvittävä, mutta sisältää myös lämpösuojan sekä tehostaa hieman lämpömuotoilua. Hintaansa nähden todella mainio, tykkäsin!

7. Aussie Miracle Recharge Moisture Spray* oli superriittoisa jätettävä hoitoainesuihke. Hoitosuihkeet on erottamaton osa arjen hiustenhoitoani, sillä usein suihkeilla saa yhtä aikaa keveyttä ja kammattavuutta. Toki käytän myös voidemaisia tuotteita, mutta suihkeet ovat ihan ykkönen jos tarkoitus on käyttää tavallista enemmän muotoilutuotteita. Tämä Aussien suihke oli hyvin kevyt, eikä riskiä ylikäytöstä. Toisaalta taas selvittävyys olisi saanut omaan makuun olla vahvempi. Ihan ok tuote, mutta ei vienyt jalkoja alta – jos sellainen nyt ylipäätään kosmetiikkatuotteen kohdalla on mahdollista.

8. Biozell Arganiaöljyeliksiiri* on kylpyhuoneeni vakionäky. Kuten olen monesti kirjoittanut, tässä on hinta-laatusuhde todella kohdallaan. Miellyttävä hiusöljy olematta liian öljyinen tai raskas, eli sopii hyvin jätettäväksi hoitotuotteeksi. Silottaa hiuksen pintaa ja hoitaa hyvin.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.