Takana ikimuistoinen matka Kaukasukselle, ja mieli vielä työstää kaikkea koettua. Päällimmäisenä tosin viipyilee väsymys. Reissu oli niin intensiivinen ja paluulentoaikataulujen takia viime yön unet jäivät pariin tuntiin, että mieli kulkee hitaalla. Viipyilevää reissunjälkeistä melankoliaakin hapuilee mielessä. Tiedättekö sen tunteen, kun on ollut vain niin ihanaa, ja sitten yhtäkkiä oletkin hiljaisessa kodissa yksin edessä arki ja monta tekemätöntä juttua. Äh.

Nyt olen vajonnut viltin alle sohvan nurkkaan ja katselen verhojen lomasta sinistä taivasta, ihana ilma täälläkin!

Kamera pursuaa kuvia ja mieli kokemuksia. Pääsimme käymään kaikissa kolmessa maassa, Georgiassa, Azerbaidzanissa ja Armeniassa, ja miten erilaisia matkamuistoja sekä elämyksiä ne kerryttivätkään. On hetki sulateltava kaikkea, ennen kuin osaan palastella blogiin matkaa kertomusten muodossa, mutta niitä tulossa ripotellen.

En käynyt blogissa kertaakaan loman aikana. Jos olisin käynyt, olisin huomannut, että kaksi matkan ajalle ajastamaani postausta olivat jäänet jonnekin välitilaan jumiin ja siten eivät olleet päätyneet liveksi. Sääli, mutta ei mikään muutaman päivän blogin hiljaiseloon kaadu. Sitä paitsi, vaikka tästä niin pidänkin, on myönnettävä, että tällainen totaaliloma blogimaailmastakin teki hyvää.

En itse asiassa tiedä, olenko koskaan viettänyt näin montaa päivää täysin blogivapaana! Liioin läppäriäkään kantanut matkalle mukaan. Keskityin joka solullani nauttimaan haavekohteideni kohtaamisesta sekä tietenkin seurasta, jonka kanssa yhteisen seikkailun aikana koin löytäneeni taas ripauksen uutta. Kaikki se vahvistaa kokemusta siitä, että hidas alku on ollut kulkemisen arvoinen. Yritän siis vielä hetken lipua matkaonnessa, ennen kuin ensi viikon arki iskee melko kylmänä eteen. Mutta ei vielä, tämä viikonloppu ensin. Kuullaan, matkajuttujen ja muidenkin aiheiden merkeissä pian! Nauttikaa lämmöstä!

Vielä tämä viikonloppu aikaa osallistua kolmen runsaan vitamiinipaketin arvontaan!

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Tervetuloa Suomeen! Arkeen palaaminen oli myös omalla kohdallani aika tahmeaa häiden jälkeen, mutta kyllä se siitä, kun vauhtiin pääsee. :)

Tykkäsitkö Acon aurinkovoiteista? Mulla on uusi rasva haussa, kun ottivat ja menivät lopettamaan suosikkirasvani valmistuksen. Acoa ostin jo, mutta en ole vielä testannut. Kasvoille pitäisi vielä löytää mahdollisimman vähän ihoa ärsyttävä aurinkovoide. Ihan mikä tahansa merkki ei sovi, sillä muuten iho menee tukkoon ja saan kaiken lisäksi aurinkoihottumaa. Plussaa hyvästä levittyvyydestä, imeytyvyydestä ja mahdollisimman tahmattomasta tunteesta iholla. La Rosche-Posey oli viime kesänä kokeilussa, mutta en tykännyt.

Vastaa

Kiitos! <3 Oi, voin vaan kuvitella, miltä tuntuu hyppäys arkeen noin tärkeän päivän jälkeen!! Toivottavasti oli onnistunut päivä! :)

Tuo Acon spray on ihan lemppari, käytössä nyt kolmatta kesää! Se on väritöntä ja helppo kantaa laukussa suihkuttaen iholle kun tarvii täydennystä, eli ei tarvitse sotkea käsiä. Käytin viime kesänä myös Acon kasvoille tarkoitettua voidetta, mutta se ei ihan samoin valloittanut. Oli ihan ok, mutta ehkä vähän turhan paksu omaan makuun. Toisin sanoen, hyvälle kasvojen aurinkovoiteelle olisi omassakin kaapissa sijaa :)

Vastaa

Oli kyllä aivan ihana ja onnistunut päivä; aurinkokin paistoi! <3

Aco vaikuttaa viikon testauksen perusteella oikein hyvältä tuotteelta; taidan ottaa tätä mukaan myös häämatkalle. Sen sijaan kasvoille sopivan tuotteen löytäminen on kyllä vaikeaa. Vinkkaa ihmeessä, jos sellainen tulee vastaan (mielellään korkealla suojakertoimella)!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.