Odottelen lämpimämpiä kelejä monestakin syystä, esimerkiksi siksi, että näin mekkoihmiselle kesä vain siltäkin osin inspiroivampaa aikaa.

Tämän asun tummasävyinen kukkamekko on roikkunut kaapissa jo hetken, ja malttamattomana olen miettinyt, milloinkohan siihen tarkenisi pukeutua. Pitkähihaisia trikoomekkoja toki olen talvipäivinä käyttänyt paljonkin, mutta lyhythihaiset vaatteet liittyvät enemmän lämpimämpiin keleihin. Enpä ollut tullut ajatelleeksi, että mekonhan voi yhdistää pitkähihaiseen puseroon!

Neuletakki toki olisi ilmeinen valinta, mutta jotenkin ajatuksena ei iskenyt. Mekon kaunis malli olisi suotta jäänyt piiloon, enkä muutenkaan ole neuletakkien suurin ystävä. Mutta klassinen ohut neulepoolo ratkaisi ongelman!

Tykästyin itse asiassa asuun kovastikin,  ja kokonaisuus toimisi hyvin vaikka töissäkin. Täytyy myös kokeilla muihinkin vähän väljempiin lyhythihaisiin mekkoihin samatyylistä pooloyhdistelmää!

Coccinellen syksyllä ostamani mokkanahkainen laukku on myös niitä, jotka odottelevat kesää.

Tokihan se toimii talvellakin, mutta jotenkin sirous näyttää vähän höntiltä paksun talvitakin parina, joten olen varma, että sen käyttöaste kasvaa kun pääsee siirtymään bleisereihin ja muuten kevyempiin asuihin.

Ja mitä tulee hiuksiin, edelleen kriiseilen niiden kanssa. En tiedä pitäisikö raidoittaa jotenkin vai leikkauttaa malliin – ja jos, niin millaiseen. En tiedä, enkä osaa päättää. Saati tiedä mihin kampaamoon menisin, luottokampaaja kun ei ole enää saatavilla ja siten en saa vain aikaiseksi tehdä mitään, vaikka samalla kaipaisi jotain ihan pientä hienovaraista säätöä, vähintään oman sävyn freesausta ja latvojen siistimistä.

Mekko: Oasis, saatu blogin kautta / Poolo: Zara / Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Tenpoints
Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kaunis mekko ja kokonaisuus :). Kampaajaksi voin lämpimästi suositella Woiman (sijaitsee Annankadulla) Mikkoa. Mun hius on vähän haasteellinen (luonnonkihara), mutta Mikko on osannut suositella ja toteuttaa sopivia värejä sekä malleja, jotka sopivat tähän hiuslaatuun. Luottokampaaja on kyllä kullanarvoinen, kun ei tarvitse vahtia koko ajan mitä tapahtuu vaan voi rauhassa lukea lehteä. Sen takia mäkin käyn edelleen Mikolla vaikken ole enää useaan vuoteen asunut Uudenmaan alueella :).

Vastaa

Oi, kiitos! Ja kiitos tuhannesti vinkistä, täytyypä tutustua – kyseinen kampaamo ei olekaan ennestään tuttu, mutta sijainti olisi loisto! Täytyykin heti käydä kurkkimassa nettisivuja :) Ja todella, luottokampaaja on ihan huippujuttu! Ahdistaa ajatus siitä, että menee ihmiselle, joka ei vielä tiedä yhtään omaa makua saati itse tiedä toisen tapaa. Niin monta huonoa kokemusta alla, että oman kampaajan siirtymoinen ihan liian kauas on lähinnä saanut aikaan sen, etten ole käynyt kenelläkään. Mutta nyt olisi kyllä jo vähän pakko freesata edes latvaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.