hm studio 1

Kevät. Se sana on pyörinyt mielessä kuluneina päivinä erityisen vahvasti. Lauantaina kävelin Korkeavuorenkatua ja kirkas aurinko häikäisi niin, että vastaantulijoita hädin tuskin näki. Tänään toimiston ikkunasta pilkisti ihana valo, joka sai näytön kirkkauden kalpenemaan rinnalla. Hetkittäin tuntuu niin keväiselle, etten voi olla hymyilemättä itsekseni.

Kevätfiilistä ovat lisänneet myös kevät- ja kesämallistojen ilmestyminen niin kauppoihin kuin showroomeillekin. Jotenkin kaikkien tylsien talvivaatteiden jälkeen tuntuu ihanalle hypistellä bikineitä, sandaaleita ja kepeitä kesämekkoja. Inspiroitua taas oikeasti pukeutumisesta!

hm studio 2016 1hm studio 2hm studio 2016 01hm studio 3

Viime perjantaina poikkesin tutustumassa kesäiseen H&M Studio -mallistoon, jossa näkyi hauskasti kesän teemat; denim, pitsi (ihan lempparini), batiikkikuosi ja etnisyys. Materiaaleissa loistivat mm. nahka, silkki ja puuvilla. Valkoiset keveät mekot ja shortsit kolahtivat – niillä jos millä haluan kesäkarderobini täyttää! Ja tietenkin bikineillä, tulevaksi kesäksi haluan ehdottomasti uudet bikinit. Ei mitään kompromissiratkaisua, vaan yhdet hyvät.

hm studio 2016 5 hm studio 2016 4hm studio 2016 3hm studio 2016 02

Kiitos Reetalle kuvausavusta!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.