Energinen fiilis on jatkunut yli viikonlopun ja maanantaille tyypilliset käynnistysvaikeudet ovat tiessään. Olen saanut ehkä jopa tavallista enemmän aikaa ja hetkittäin pysähtynyt ihan vain fiilistelemään sitä, että onpa raukean kiva olo. Tämä kun jatkuisi!

Päällä tänään(kin) oli tämän postauksen kokonaisuus.

Pilkkusukkikset ovat pitkäaikainen ihastus, jotka olin hetkeksi unohtanut, mutta muistin muuttolaatikoita purkaessani ja löytäessäni muutamat avaamattomat.

Raitaneule taas on uusi löytö. Suhtaudun varauksella yläosiin, joissa on rimpsuja, toppauksia tai perhosmaista leikkausta hartioiden kohdalla. Itsellä kun on harteikkuutta, niin väärään kohtaan osuvat härpäkkeet saattavat vain korostaa huonolla tavalla vaikutelmaa.

Sitten on joitain poikkeuksia, kuten varmaan aina ja kaikessa, jossa nekin toimivat. Tämä neule on sellainen.

Avain on ehkä siinä, että rimpsuvana jatkuu ympäri neuleen ja kaksirivisenä vie linjaa hieman alaspäin, eikä siten jää huutomerkin tavoin hartioiden jatkoksi. Neule tuntuukin ihanalle, kivan tyttömäiselle ja raikkaalle!

Neule: Marks&Spencer, saatu blogin kautta / Laukku: Coccinelle / Hame: H&M / Sukkikset: H&M / Villasukat: Vogue / Nilkkurit: Beatrice / Kello: Daniel Wellignton / Kaulakoru: & Other Stories
Kuvat: Anna-Maria K.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.