Kello hipoo yhtätoista, mutten vieläkään ole jaksanut nousta sängystä. Vapaapäivän ylellisyyttä.

Eilen tosin olin liikkeellä jo tähän aikaan, suuntasimme Elsan kanssa ex tempore retkelle Haltiaan, jonka luontokeskukseen muuten pääsee museokortilla ja ravintola tarjoilee aika ihanaa lounasta. Muutama tunti vierähti huomaamatta ja ulkoilu teki hyvää. Toivoin, että retkeily olisi edesauttanut hyviin yöuniin, mutta kaltaisellani uniongelmaisella ei näytä sekään toimivan. Tuuri lähinnä, mitä ei yleensä ole. Tänään vaihdan luontomaisemat citymiljööhön, mutta jatkan museokorttiteemalla, eli poikennen nauttimassa päiväkahvin jossain keskustassa ja poikkean samalla museossa – kunhan jossain vaiheessa pääsen sängystä ylös.

Tuo kuvissa näkyvä Haltin svetari on muuten ihan täydellinen. Sen lisäksi, että se on malliltaan siro, mahtuu sen alle mukavasti kerroksia niin pysyy lämpimänä. Toki asun päällä oli vielä takki, mutta ei näinkään kylmä päässyt tulemaan.

Farkut: Dr. Denim / Kengät: Björn Borg / Reppu: Fjällräven / Huppari: Halti, saatu blogin kautta
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana huppari, kelpaisi minullekin! Minulla on yksi Haltin takki ja ainakin sen perusteella kyseisen merkin vaatteet vaikuttavat kestäviltä ja laadukkailta. :)

Vastaa

Kiitti, tämä on kyllä kiva ja ihan supermukava päällä! Mulla on myös Haltin kengät, jotka ovat olleet tosi paljon käytössä tänä talvena ja niissä on tuntunut olleen hinta-laatusuhde todella kohdillaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.