Herättyä sää näytti lupaavan aurinkoiselta, mutta jotain tapahtui lyhyen aamusuihkuni aikana ja yhtäkkiä ulkona onkin taas aivan harmaata. Mutta satoi tai paistoi, tänään on luvassa pitkästä aikaa rento kaupunkipäivä! Ajatuksena on käydä miehen kanssa tsekkaamassa viikolla Sokokselle avattu Marks & Spencer -myymälä ja uskaltautua jopa Hullujen Päivien tungokseen. Veikkaan tosin, ettemme ole ainoita samalla suunnitelmalla lauantaipäivään heränneitä! Onneksi ei ole kiire minnekään, joten vilinän lomassa voi istahtaa vaikka päiväkahville jonnekin kivaan paikkaan ja muutenkin ottaa ihan rennosti – lauantai minun makuuni!

lille clothing 6-3lille clothing 14-3lille clothing 30-3lille clothing 10-3Pooloneule: Zara / Jakku: LiLLE Clothing, saatu blogin kautta / Hame: Vero Moda / Nilkkurit: Bianco / Kaulakoru: Stradivarius / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Ansku / Shoe Lover

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kyllä se sitten taisit olla sinä/te, jota unohduin tuijottelemaan marks&spencerin liukuportaissa! Ensin huomasin vain tyylikkään pariskunnan ja sitten tajusin tuijottavani miettien ”mistä mä tunnen tuon naisen”, kunnes sytytti etten ”oikeasti” tunnekaan… :)

Vastaa

Ooh, ihana!! Ja vitsit mikä sattuma! Hih, niitä M&S:n liukuportaita sahattiin ylös ja alas kun koluttiin kaikki kerrokset läpi :) Mulle on muuten tosi monesti käynyt noin, että on törmännyt tutun näköiseen henkilöön, mutta näin aktiivisena blogien lukijanakin ei ole yhtään varma, että tunteeko tutut kasvot oikeasti vai onko ne vaan tutut jonkun seuraaman blogin kautta – siinä joutuu hetken miettimään moikatako vaiko eikö :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.