Perjantaita puput! Olen viettänyt aamun syvissä vesissä, kirjoitin nimittäin ehkä blogihistoriani pisimmän postauksen, mutten vielä tiedä julkaisenko sitä. Tuttu tarina, olen kirjoittanut blogini aikana monta henkilökohtaisempaa postausta, mutta nukuttuani yön yli todennut, että antaa olla ja nakannut luonnoksen roskikseen. Ongelmana on ehkä ristiriita (tai sitten vaan se, että mietin liikaa!), että tässä nyt puhun kynsilakoista ja uusista hankinnoista mutta hups, tähän väliin laitankin tämän tekstin mistä lie omista traumoista. Että ketä se palvelee? Ne jotka kaipaavat syväluotaavia postauksia eivät ehkä lue tällaista pintablogia ja ne, jotka nauttivat just niistä arjen kauniista palasista saavat päiväkahvinsa väärään kurkkuun kun yhtäkkiä revittelenkin sieluni syviä tuntoja.

Samalla ajattelen, että itse tykkään säröistä, tykkään ravistella ja muistuttaa, että asiat ovat moniulotteisia, että pintojen alla on paljon asioita ja harva asia on sitä miltä näyttää. Enkä koe, että pelkäisin sanoa ääneen, mutta toisaalta en välttämättä koe siihen erityistä tarvettakaan, en oikein koskaan ole ollut sellainen joka huutelee joka kulmalla omia asioitaan. Toisaalta taas haluaisin kannustaa ihmisiä armollisuuteen ja nostaa arkojakin aiheita pohdittavaksi, toisaalta taas harmittaa tahalliset väärinlukijat. Sitten taas vaikka pidänkin ihmisissä säröistä, viihdyn itse kaikkein parhaiten kepeiden blogien parissa, joten miksi sitten tehdä omasta hirveän raskassoutuista? Siksi kai useimmiten annan olla, ajattelen, että meneepä monimutkaiseksi, että kynsilakat ovat hirvittävän yksiselitteisiä, ne vaan ovat, nättejä ja kimmeltäviä. Helppoja ja hilpeitä, kuten vaikka nämä kaksi.

lumene roosa nauha

Joskus kun kynnen kärjet kuluvat ja kaipaan pikafreesausta, töpsyttelen kärkiin hilelakkaa peittämään kuluman. Eilen laitoin Chanel Frenzyn päälle Lumenen uutta Roosa nauha -hilelakkaa, joka on muuten mielettömän hileistä ja ihanan täyteläistä! Kerrankin yksi paksu kerros riittää! Mutta niin, menen tästä nyt keittämään itselleni lisää kahvia ja mietin mitä oikein tehdä näiden hetkellisissä mielenhäiriöissä kirjoiteltujen kilometripostausten kanssa. Nauttikaahan päivästä vaikka on harmaata, onhan se kuitenkin perjantai!

Ai juu, Lumenen lakka saatu blogin kautta!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

29 comments

Vastaa

Kauniit kynnet :) Itselleni tuli tuo Lumenen Roosa nauha-kynsilakka LivBoxin mukana ja oikein harmittaa, kun tällä hetkellä en voi pitää kynsiä pitkinä ja ei saa kokeiltua tuota upeaa lakkaa :/.

Vastaa

Kiitos! :) Tuo on kyllä niin ihanan näköinen ja täyteläinen lakka, vaikka vähän kyllä hirvittää miten sen poisto onnistuu kun on niin hilerikas :D

Vastaa

Jos se vähän hirvittää, niin tee se silti! Rohkeus palkitaan aina. :)

Vastaa

Kiitos kannustuksesta! <3

Vastaa

Mulla on myös toisinaan sama fiilis; luonnoksissa makaa monta postausta, jotka on kirjoitettu valmiiksi, mutta pupu on mennyt pöksyyn siinä vaiheessa, kun on ollut tarkoitus painaa ”julkaise”-nappia. :/

Tuo lakka on mun uusi lempparini, maailman kaunein lakka ikinä! <3

Vastaa

Huoh, kohtalotoveri – kuulostaapa tutulta!! <3

Tämä on kyllä aivan ihana, koostumus ja väri ihan täydelliset! Vähän pelottaa kyllä kuinka poistaminen onnistuu näin peruskärsimättömän luonteen omaavalta :D

Vastaa

JULKAISE! :)

Vastaa

<3 Ehkä… ;D

Vastaa

Ihana ”ranskalainen”! Harmi että omat kynnet on niin töpön malliset, ettei niihin oikein millään voi tehdä minkäänlaisia kärkiä ilman keinotekoista lisäpituutta.

Ja mäkin (poikkeuksellisesti!) kannustan julkaisemaan: yleensä skippaan blogeissa kaikki ”syväluotaavat” postaukset, sillä ne eivät useinkaan ole itselleni kiinnostavia. Mutta sinä kirjoitat niin hyvin, että tässä blogissa jaksan useimmiten lukea myös kaikki ”mietintäpostaukset”. Eikä niitä ole liian usein ;)

Vastaa

Oooh, kiitti, tosi kiva kuulla, että puollat julkaisua! Hih, mä pystyn niin samaistumaan tuohon! Hyvin harvassa nimittäin ovat ne pitkät ja syväluotaavat postaukset, joihin jaksan syventyä vaan usein ne ovat just niitä, mitä ohitan muiden blogeissa – ei siksi, ettei aiheet varsinaisesti kiinnostaisi vaan ehkä siksi, että blogeista just hakee sitä kepeää inspistä ja arkista iloa! :) Olen siis otettu!! ;)

Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Toivoisin, että julkaiset, jos yhtään siltä tuntuu. Itse luen mieluiten blogeja, joissa on elämän makua laidasta laitaan. En jaksaisi lukea pelkkiä ”valituspostauksia”, mutten myöskään pelkistä kynsilakoista ja uusista hankinnoistakaan. Eli molempi parempi sopivassa suhteessa ja tätä mielestäni blogisi tarjoaa ☺.

Vastaa

Kiitos kovasti kannustuksesta!! Ymmärrän niin hyvin tuon, että mikä tahansa yksistään alkaa maistua puulta, kai monessa jutussa parasta on just vaihtelevuus! :)

Helposti sitä vain itse miettii juuri sitä kokonaisuutta ja eheyttä, vaikka ehkä ei pitäisi miettiä – kai ne sitten jäävät jotka pitävät ja ne siirtyvät (kauhistuneena) muihin blogeihin, jotka eivät syty sekametelisopalle :D

Ihanaa viikonloppua!!

Vastaa

Olen samaa mieltä Saran kanssa. Julkaise, jos suinkin rohkenet.

Vastaa

Kiitos kovasti kannustuksesta!! <3

Vastaa

Samaa mieltä-julkaise ihmeessä jos siltä tuntuu. Itse luen erityisen mielelläni syvällisempiä pohdiskeluitasi, niistä saa itsellekkin uutta näkökulmaa ja voimaa kohdata vaikeampiakin asioita! Kepeät jutut ovat kivoja mutta kyllä ne syvällisemmät jutut aina koskettaa enemmän :)

Vastaa

Kiitos kovasti kannustuksesta ja tosi mukava kuulla, että myös raskaslukuisemmat postaukset kiinnostaa! Alan jo hiljalleen kallistua julkaisun puolelle, mutta mietin vielä hetken :) Kiitos sanoistasi ja ihanaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Onpa kaunis tuo Chanelin lakka! Ja Lumene on nätti, tykkään! :)

Julkaisuasiaan sanoisin, että tee niin kuin parhaalta itsestäsi tuntuu. Alkaako ahdistaa enemmän jos julkaiset vai helpottaako?

Vastaa

Tuo Chanelin Frenzy on ihan lemppreitani! Se tuntuu sopivan mihin vain! :)

Ja kiitos kovasti hyvistä ajatuksista! Huuh, kummasti tuntuu heittelevän, toisena hetkenä tuntuu ihan hyvältä idealta julkaista ja toisena taas ahdistaa – täytyy katsoa mihin tasaantuu ;)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

…mutta just siks sun blogi on ihan paras ja ennenkaikkea sun näköinen. Täällä on kepeyttä ja kauneutta mutta myös viisasta ja syvällistä pohdintaa – kun sä olet sellainen, muru <3

Musta olis ihanaa lukea pitkä ja syvällinen teksti, mutta teet niinkuin sydän sanoo!

Vastaa

Voi että, kiitos ihana sanoistasi!! Tulipa hyvä mieli <3 Ihana olet!!

Vastaa

Jännittävää ! Mielenkiinnolla postausta odotellen :) huomaan että selkeästi olet vuosien varrella blogin kirjoittajana kehittynyt tunteiden ilmaisussa, ja kirjoitat mielettömän hyvin myös aiheista jotka ovat vaikeita. Taidat myös haluta ”rikkoa rajoja” :) riskejä ottamalla avartaa omia näkökulmiaan ja oppii uutta .

Vastaa

Kiitos kovasti kannustuksesta! Hih, ihan totta, myönnnän, että tykkään rikkoa rajoja myös muistuttaa siitä, että asiat harvoin ovat ihan sitä, miltä päältäpäin näyttää :) Ja myönnän myös, että vuosien varrella olen tullut paljon avoimemmaksi omien asioideni ja tunteideni suhteen (epäsuorasti se postaus liippaa myös tätä kehitystä), siinä missä blogia aloittaessani olin todella tarkka, ettei herkät kohtani näy, nykyään alan jo ajatella, että herkät kohtani ovat riittävän vahvat näkyäkseen, että oikeastaan, monelta kannalta ajateltuna voisi olla hyvä näyttää niitä hiljalleen enemmän, että ehkä joku voisi saada niistä jotain hyvää irti? Mutta sitten tietenkin järkipuoli miettii tätä, kynsilakkojen ja syvempien ajatusten yhteensopivuutta ;)

Vastaa

Minäkin kannustan julkaisemaan tekstin. Juuri syvällisyyden ja ”pinnallisuuden” yhdistelmä tekee blogistasi upean. Olen kokenut pohdiskelevat ja syvällisemmät postauksesi paitsi mielenkiintoisina, myös itselleni kannustavina ja kuin vertaistukena. Se koskettaa, kun huomaa että muut miettii samanlaisia, kipeitäkin aiheita kuin itsekin. Monet blogit ovat sitä pelkkää positiivista ja kepeää alusta loppuun. Sekin on toki tärkeää, mutta sinun tekstisi koskettavat aivan eri tavalla. Samaistuminen itse asiassa keventää oloa ja sitten onkin taas ihana lukea vaikka kynsilakoista taas. :)

Vastaa

Kiitos kovasti kauniista sanoista ja kannustuksestasi! Huoh, mulla on vähän kaksi puolta, on se toinen, joka haluaa nostaa arkojakin aiheita keskusteluun, joka on kyllästynyt turhaan arkailuun ja haluaa muistuttaa siitä, että asiat eivät ole välttämättä sitä, miltä näyttävät. Samalla tietty haluan avata matkaa, jonka olen itse tehnyt ihan vain siinä toivossa, jos se vaikka auttaisi tai edes aavistuksen helpottaisi jotakuta toista. Sitten on se kääntöpuoli, jota ahdistaa ajatus niistä tahallisista väärinlukijoista, joilla ei ole aikomustakaan yrittää ymmärtää ja päinvastoin, näkevät herkän kohdan tilaisuutena iskeä, hakemalla hakevat huomautettavaa – siitäkin huolimatta, että kaikeksi onneksi sellaisia tuntuu eksyvän blogiini (näkyvästi) todella vähän.

Mutta sitähän se aina on, harva asia on mustavalkoinen, joten kai pitää ottaa riskejä… Alan näiden kauniiden viestien myötä kallistua julkaisuun, mutta mietin vielä hetken. :)

Kiitos kovasti kommentistasi ja ihanaa viikonlopun jatkoa!!

Vastaa

Blogistasi tekee nimenomaan mielenkiintoiseksi se, että tässä on sekoitus pinnallisuutta ja syvempää asiaa. :) on ihailtavaa miten osaat muodostaa teksiä tunteista, niistä hankalistakin. Tahalleen väärin ymmärtäjiä on aina, se tulee eteen vaikka ei antaisi itsestään kuin kuoren. Yleensä sitä ei kadu mitä on tehnyt, vaan niitä asioita joita ei tehnyt. Hyvää viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Tässä sen ihmisten eron taas huomaa. Itse en mieti kovinkaan pitkään, vaan teen vallitsevan fiiliksen mukaan. Joskus se on hyvä, toisinaan olisi syytä miettiä pidempään :D

Vastaa

Haha, niinpä! Mä ihailen just kaltaisiasi spontaaneja kun en itse isommissa asioissa yhtään ole :D Mutta niin, kai molemmissa puolissa on varmasti ne omat vahvuudet ja heikkoudet tilanteesta ja näkökulmasta riippuen! :)

Vastaa

Minä myös olen julkaisun kannalla ”raskaampien”, pohdiskelevien tekstien osalta. Blogeista puhutaan paljon naistenlehtien digitaalisena korvikkeena (tai väittäisin, että jo osin syrjäyttäneinä) internetissä. Mitä naistenlehdet sitten sisältää….parhaimmillaan juurikin kaikkea kepeää höttöä, mutta siellä seassa sen hattaran ja glitterin ja luxuksen mukana myös niitä syvähaastatteluita mielenkiintoisista henkilöistä…. Blogissa se mielenkiintoinen henkilö on blogin pitäjä.

Me lukijat olemme myös omine pohdintoinemme täällä ruudun toisella puolella ja ainakin omalla kohdallani luen aina ne pohdiskelevat tekstit blogeista, joita seuraan. Niistä saa ajatuksia ja usein uutta näkökulmaa asioihin ja joskus osuu naulan kantaan samoihinkin asioihin, mitä itse on juuri käsittelemässä omassa elämässä tai ajatuksissaan muuten.

Joku tuossa sanoi, että sun blogi on omalla tavallaan kiehtova juuri siksi, että tyylisi ja sinä itse olet niin elegantti ja inspiroiva, mutta sinulla tuntuu myös olevan syvällinen puoli, mitä olet jonkun verran postauksissasi valottanut. Rakastan esimerkiksi postaustasi siitä, kun tapasit miehesi….ihanasti kirjoitettu kummankin näkökulmasta… :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.