Niinhän siinä kävi, että Pinterest on pitänyt otteessaan myös tänään. Sisäistin todella sen mahdollisuudet omien visuaalisten ideoiden hahmottelussa ja konkretisoinnissa, niinpä olen kahlannut läpi kuvavirtaa jälleen ja etsinyt omiin salaisiin kuvakansioihin sopivaa materiaalia. On siellä kyllä muutama julkinenkin kansio, joita täydennän, lähinnä asuja ja ripaus muutakin! Nyt otan pienen irtioton Pinterestistä, sillä näköjään en osaa pistää stoppia selailulle kun kerran aloitan ja aika vain katoaa johonkin sen äärellä.

lumene gel effect 1

Inpiskuvista kynsilakkaan. Tämän viikon kynsilakkasävy on ollut harmaa. Harmaata olen käyttänyt paljon ennenkin, mutta enemmän vaaleita harmaan sävyjä. Tämä Lumenelta saatu uutuuslakkasävy Aamun tuoksua on vähän tummempi harmaa, mutta ihan todella kaunis! Lisäksi tykkään tosi paljon näiden Gel Effect -lakkojen laadusta, eli kuivuvat sekä pitävät hyvin ja ainakin niillä mitä olen testannut, parillakin kerroksella on saanut riittävän peittävän tuloksen. Päällä on kerros lisäkiiltoa tuovaa päällyslakkaa, eli ei ole ihan näin kiiltävä yksistään.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihan täydellinen harmaa lakka! <3 Samaa mieltä Gel Effectien laadusta, mulla on tosi hankalat kynnet, monet lakat ei pysy edes päivää hyvänä, mutta nämä peittää kahdella kerroksella ja pysyy yli viikonkin ihan priimana.

Vastaa

Eikö olekin! Väitän tästä tulevan yhden tämän kevään käytetyimmistä kynsisävyistäni :) Ja ihan totta, olen huomannut saman, nämä pysyvät tosi kauan kauniina, kuivuvat hyvin ja peittävät nätistä. Ja mikä parasta, vielä todella kohtuuhintaisia! :)

Vastaa

Oi mikä täydellisen kaunis harmaan sävy. Todella upea! <3

Vastaa

Kiitti! Tykkään kanssa tosi paljon :)

Vastaa

Taas jäänyt sun blogissa käynti, en tiedä miksi välillä unohtuu. Luin nyt monta postausta! Kaunis lakka ja onpa sulla kauniit kädet! :)

Vastaa

Ihana että ehdit poiketa <3 Voi kiitos, enpä nyt itse tiedä noista käsistä, mutta lakka on nätti :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.