Tästä lauantaista on puuttunut vain aurinko, mutta eiköhän sekin kevään päästessä vauhtiin ehdi vielä paistamaan! Suuntasin päivällä matalla roikkuvien pilvien ja kostean sään saattelemana Adalminan luokse, jonka upea asunto kylpi valossa synkästä säästäkin huolimatta – aivan toisin kuin meidän varjoisassa kodissa, jossa on hämärää jopa aurinkoisella kelillä. Tiedänpähän mihin ominaisuuteen kiinnittää huomiota sitten joskus kun kodin vaihto tulee ajankohtaiseksi…

kirjat 001

Intoiltiin, inspiroiduttiin ja herkuteltiin smoothieilla. Sain myös kädestä pitäen opastusta Pinterestin käyttöön ja senhän voi arvata, mitä siitä seurasi. Kun alkuillasta edelleen jatkuvan tihkusateen saattelemana saavuin kotiin istuin heti läppärin ääreen ja avasin Pinterestin. Ja kas, kaksi tuntia vain katosi jonnekin. Vähänkö koukuttavaa! Luulen, että joudun palaamaan pinnailun pariin vielä tämän postaksen jälkeen. Jos siis mua ei näy eikä kuulu, niin löydätte Pinterestin ääreltä, heh.

smoothie 2-4

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Pinterest on kyllä ihana ja niiiiin koukuttava! En tosin ole uskaltautunut sinne viime aikoina, muuten ei lukemisesta ainakaan tulisi mitään :)

Vastaa

Voi niinpä! Mulla on hurahtanut tänä viikonloppuna tunteja ihan tolkuton määrä sen äärellä! :) Täytynee munkin siis pysytellä nyt hetki erossa siitä, että saan tehtyä jotain muutakin :D

Vastaa

Hei.

Olin voittanut Mukkulan miniloman. Laitoin eilen sinulle s-postia. T. Ninka

Vastaa

Hei joo, niinpä olitkin! Pahoittelut, unohdin kokonaan vastata – palaan asiaan heti huomenna!! :)

Vastaa

Moi! Oi vitsi täytyykin alkaa seurailee sua siellä, mä oon onneks vähän saanut pidettyä itteni poissa pinterestistä, siellä kun saa vietettyä aikaa vähän liiankin kanssa. :)

Vastaa

No todellakin, ihan liian koukuttava – nyt on pakko pitää muutaman päivän tauko tai en saa enää yhtään mitään tehtyä :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.