Kumpi ensin, asu vai arvonnanvoittaja? Aloitetaan asusta, tarkalleen ottaen viime sunnuntain vaatetuksesta. Ostoslistalla on kiikkunut jo jonkin aikaa farkkupaita, jonka suhteen onnisti viimein alennusmyyntien viime hetkillä ja löysin sattumalta saman tien kaksi kivaa, vaalean farkkusinisen ja sitten tässäkin asussa näkyvän harmahtavan. Molemmat sopivat mainiosti yhteen tämän talven lempparihameeni kanssa, Karen Millenin polvimittaisen villahameen, joka on ihanan lämmin näin pakkasilla ja siten näkynyt monena päivänä sekä töissä että vapaalla. Yläosaksi käy hyvin ihan vain neule tai sitten ne fakkupaidat, tietenkin. :)

farkkupaita 31farkkupaita 10punapantterihame 01farkkupaita 35Farkkupaita: Only / Hame: Karen Millen / Vyö: Nini’s / Kengät: Andiamo, saatu blogin kautta

Ja sitten voittajaan, sehän teitä kuitenkin kiinnostaa! ;) Kiitos jälleen ihan huikeasta osanotosta Boss Jour -tuoksun arvontaan. Kiva, että innostuitte! Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä aisha – onnea!! Lähetäthän sähköpostiini osoitteesi, niin pistän paketin pikimmiten matkaan! Jos arpaonni ei suosinut, niin ei paniikkia, uusi mahdollisuus voittaa kivaa piristystä arkeen tipahtaa ruutuun jo ensi viikolla (ellen sitten satu vaipumaan kotikoomaan, heh).

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

HUIPPU hame. Iha tosi kiva!

Vastaa

Jee, kiitti, kiva että tykkäät kanssa! :)

Vastaa

Miten ihana asu! Naisellinen ja raikas, vähän leikkisäkin. Tykkään!

Vastaa

Oi, kiitos ihana <3

Vastaa

Ihanaa arpaonni ostui minuun! Laitan hetikohta sähköpostia :)

Näissä asukuvissa hame on tosi raikkaan näköinen ja sopii sinulle, pitääpä tutustua tarkemmin Karen Millenin valikoimaan itsekin… :)

Terkuin, Aisha

Vastaa

Jee, kiitos viestistä, pistän postia pikimmiten tulemaan!! :)

Itse olen ihan hurahtanut Karen Millenin vaatteisiin, ne kun ovat pääsääntöisesti leikkauksiltana kauniin naisellisia ja värimaailma klassinen, mutta kuitenkin mielenkiintoinen. Suosittelen kurkkaamaan ;)

Vastaa

Tuo hame on siis niin überhieno vaatekappale! Ja todella, ei olisi pieneen päähäni kuuna päivänä pälkähtänyt yhdistää sitä farkkupaitaan – yhdistelmä on todellakin, kuten joku yllä olevista sanoi, RAIKAS. Tää tykkää!

Vastaa

Oi kiitos!! Tämä on kyllä mun ihan lemppari vaatekappale, ja mielessä raksuttaa jatkuvasti, mihin kaikkeen sen voisin vielä yhdistää. Heh, hameen ympärille koottuja asuja siis ihan varmasti vielä luvassa ainakin niin kauan, kuin talvea kestää ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.