Itsellä on tänään huippujännä päivä. Sen lisäksi, että on kolmanneksi viimeinen työpäiväni ja iltapäivällä hörpitään kahvia sekä maistellaan läksiäiskakkua työkavereiden kanssa, niin illalla tapaan pitkästä aikaa ihanan opiskeluaikaisen kaverini. Ja kun sanon pitkästä aikaa, tarkoitan todella pitkästä aikaa. Olen yrittänyt muodostaa kuvaa, milloin ollaan viimeksi nähty, mutta sekoan jatkuvasti laskuissa. Puhutaan siis vuosista. Karkeasti ottaen kun opinnot päättyivät erkaantui meidänkin arki huomaamatta eri suuntiin, ja vaikka toinen on ollut läpi vuodet mielessä ja päässä kolkuttanut piinaava pitäisi -ajatus, arki on vain rullannut eteenpäin (vähän niin kuin töiden kanssa) ja yhtäkkiä havahtuukin siihen, että aikaa kulunut hirvittävän kauan. Olen paikoin saamaton ja välillä vähän liian pienet asiat saattavat olla kumman isoja kynnyksiä, kuten vaikka vaivaisen viestin kirjoittaminen. Onneksi silti monesti on niin, että pitkänkin taon jälkeen tuntuu, kuin välissä olisi ollut vain vaivaisia kuukausia. :)

Meillä on sovittu treffit Lasipalatsin kupeeseen ja eilen ilmestyi meiliini tieto, että alueella tapahtuu muutakin jännää. Niinpä yhteistyössä kuopionalue.fi:n kanssa vinkkaan Kuopion alueen maksuttomasta ja kaikille avoimesta pop-up kahvilasta, jossa tapahtuu pitkin päivää. Päivän teemana on lähiruoka ja villiyrttien lumo ja paikalla on keittiömestari/yrttiguru Sami Tallberg kokkaamassa (klo 12-17) makupaloja villiyrteistä ja Pohjois-Savon lähiruoasta. Nam! Iltakuudelta kuvioihin astuu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen ja Karita Tykkä kertomaan ruokailun ja ravitsemuksen trendeistä, kannattaa siis poiketa vaikka töiden jälkeen hakemaan lisäinspistä uuden vuoden kevennyslupausten tueksi.

Vaikka hyvinvointiprojektit olisivat jääneet vain ajatuksen tasolle, suosittelen silti suuntaamaan paikalle, onhan palanen Kuopiota nyt keskellä Helsinkiä! Sen lisäksi muistamalla mainita, että olet Bella-blogien lukija, saat mukaasi kuopiolaisen Trube-leipomon herkullisen pullapitkon (tuotteita rajoitetusti). Nähdään siis pullajonossa! ;)

cafe odottamattomia kohtaamisiacafe kuopio kohtaamisia

On aivan ihanaa kun tapahtuu, ja Lasipalatsi aukioineen tuntuu olevan aivan otollinen paikka erilaisille tapahtumille. Etenkin näin talven kylmimpään aikaan on kiva kun on jotain erilaista arkea rikkomassa. Sijaintinsa takia moni pääsee näppärästi paikan päälle ohikulkumatkalla tai sitten voi sopia treffit salaperäisen kutsuvasti nimetyn Café Odottamattomia Kohtaamisia sivupöytään. Olen tyytyväinen, että satuin oman tapaamisen sopimaan juuri näille kulmille, sillä nyt ehdin käydä kurkkaamassa tapahtumaa sopivasti ennen jälleennäkemistä. Ehkä annos savon murretta ja pitkon aikaansaama sokerihumala lievittää riittävästi tapaamisjännitystä?

Jos et pääse huomenna paikalle, niin pop-up kahvila (Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24) on avoinna myös torstaina teemalla arjen turvallisuus.

 Toteutettu kuopionalue.fi kanssa, jolta myös kuvat lainattu.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oli kyllä mahtava nähdä ja kiitos mukavasta illasta! Oikeasti ei kyllä yhtään tuntunut, että edellisestä kerrasta olisi ollut niiiin kauan aikaa, sen verran helposti juttu lähti uudestaan liikkeelle.

Pitää kyllä useammin nähdä. Itsellenikin nyt jo helpompi irrottautua. Muuten, kotiin päästyäni lapset nukkuivat, ja mies (yllättäen) maalasi :)

Vastaa

Voi että, niin oli – kiitos sinulle! Ihan uskomatonta, että ehti vierähtää niin pitkä aika välissä, mutta ihanaa, ettei todella lainkaan tuntunut siltä!

Nyt kun on lämmitelty näkemistä, niin ei todella anneta lipsahtaa vaan nähdään pian uudelleen :) Sama juttu itselläkin, nyt aikaa on enemmän kuin pitkään aikaan aiemmin, joten mennään taas kahvittelemaan tai tuutte käymään (niin me saadaan viimein siivottua)! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.