Uusi viikko ja uusi maisema. Lumi on mukavasti kuorruttanut maan talviseksi, mutta silti fiilis on varsin keväinen. Siitäkin huolimatta, etten juuri nukkunut viime yönä ja, että käynnissä on elämäni ensimmäinen paasto, vain vuorokauden mittainen tosin. Mies sai helposti puhuttua mukaan kokeiluun, ja jos tämä sujuu luontevasti, niin mielenkiintoinen ajatus olisi tuoda minipaasto osaksi elämää. Katsotaan, katsotaan, ei ole hyvä mennä asioiden edelle. Toistaiseksi on mennyt hämästyttävän hyvin, mutta saa nähdä miten käy kun alkuilta koittaa. :)

Eilen tehtiin retki Ikeaan pitkästä aikaa ja puolipakosta, menin ja rikoin vahingossa perjantaina suuren peilimme, sen jota olin kaivannut asuntoon kuumeisesti jo reilun puolen vuoden ajan. Ei auttanut muu kuin lähteä ostamaan uutta, joten auton nokka kaarsi Ikeaan, monen muun vapaapäiväläisen tavoin. Silloin ei paastottu, ja Ikean prinsessaleivokset houkuttelivat kahville. En tiedä voiko Ikeaan tehdä retkeä ilman heräteostoksia, mutta ainakin meillä tuplaantui suunniteltu aika Ikean käytävillä ja matkaan tarttui vähän pientavaraa, etupäässä keittiöön.

ikea 5ikea 8ikea 7Yritän tänään vielä ehtiä julkaisemaan asukuvia, niitä kun on taas ehtinyt kertyä koneelle. :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hui, kaikki paastot kuulostaa omaan korvaani jotenkin pelottavalta :D Saanko kysyä, mikä tämän paaston päämäärä sitten on? :) Ja ihanan värinen tuo huulipunasi!

Vastaa

Kiitos, uusi huulipunani, josta on tulossa lähempi postaus pikapuoliin :)

Heh, joo, enpä varmaan itsekään olisi paastoon aiemmin lähtenyt, mutta nyt mielenkiinto on herännyt. On ollut älyttömän mielenkiintoista ja kiehtovaa tutustua tutkimuksiin lyhyen säännöllisen paaston hyödyistä, mutta juuri tämän päivän paaston päämäärä oli puhtaasti selvittää miltä se ylipäänsä tuntuisi ja etenkin, miltä oma keho tuntuu. Niin, ja pystynkö siihen.

Tajusin, että olen syönyt koko pienen ikäni (terveenä ollessa) joka päivä (missä tietenkään ei ole mitään vikaa), mihin nähden päivän paasto on varsin lyhyt kokeilu, ja kuten epäilinkin, on se on kertonut yllättävän paljon omasta kehosta ja nälän tunteesta. Tämän päivän päämäärä oli siis oppia tuntemaan omaa kehoa ja sen tottumuksia, mutta jatkoa ajatellen tietomäärän kartutusta kaipaan lisää, ennen kuin siitä lähtisin mitään sen enempää virittämään. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.