Itsellä on melko kummallinen vappu, tai tavallaan poikkeuksellinen. En toki ole viime vuosinakaan riekkunut keskustan vappuhulinassa, mutta olen sentään tehnyt jotain seurassa. Nyt kävi jotenkin niin kummasti, että kaikilla oli jotain muuta, ja loppujen lopuksi jäin vappuaatoksi itsekseni – samoin kuin näillä näkymillä olen myös ylihuomisen synttäripäiväni.

Huomenna onneksi on pientä ohjelmaa, jossa toivottavasti onnistun tavoittamaan vapun kepeyttä. Ehkäpä pieni vappubrunssi tai jotain vastaavaa?

Olen yrittänyt ajatella, että eihän tämän tarvitse poiketa muistakaan sunnuntaista, jotka kuitenkin pääsääntöisesti vietän omissa oloissani, mutta en voi kieltää, että jossain takaraivossa kummittelee ajatus siitä, että koko kaupunki pitää hauskaa, mutta minä en. Vaikka eihän se pidä paikkaansa! Moni on töissä tai muuten sidottuja kuka mihinkin, tai ihan vain vapaasta halustaan köllöttelee kotona.

Erinäisinä juhlapyhinä mietin, että mitä kaikki yksin elävät ja olevat silloin tekee, meitä kun on paljon. Tokihan kaikki eivät kaipaa aktiviteetteja ja joillain on tiivis ystäväpiiri, joka pitää huolen, että jokaiselle juhlapyhälle on jotain, mutta varmasti on monta muutakin, joilla samanlaista verkostoa ei ole.

Mutta nyt puolellani siis on sää! Näin harmaassa koleudessa kotona olo ei tunnu ihan niin tympeältä kuin mitä se saattaisi upeassa auringonpaisteessa olla. Vaikka sitä toki toivonkin muiden vapun viettäjien puolesta!

Ajattelinkin siis tehdä päiväkävelyn Stockalle, hakea jotain pientä hyvää itselleni ja jos oikein villiksi heittäydyn, korkata minikokoisen skumppapullon sekä sovin deitit Netflixin kanssa. Pitäkää te siis hauskaa puolestani!

Ihanaa vappua kaikille!

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Mistä toi paita ja hame? Ihana asu! Mukavaa vappua:)

Vastaa

Oi kiitti! Tämä yläosa on itse asiassa body, Intimissimin (ostin Rooman reissulla) ja Leviksen (ostin muutama viikko sitten, eli voisi kuvitella, että olisi kevät/kesän -mallistoa ja siten vielä myynnissä) :) Kiitos samoin, ihanaa vappua!!

Vastaa

Heips, menepä ihan extempore lähikippolaan, voit yllättyä.

Vastaa

Tuo on kyllä ihan hyvä vinkki! Olenkin joskus kokeillut tuota perjantai-iltana, mennyt itsekseni lukemaan kirjaa ja samalla punaviinilasilliselle. Ihan eri kuin olla hiljaisessa kodissa :)

Vastaa

Mulla samat fiilikset kuin sulla! Hiukan plaah-olo kun ei ole mitään suunnitelmia, mut nyt on kyllä aikaa tehdä ihan mitä tahtoo! Kuulostaa sekin hyvältä :) kivaa vappua sulle!

Vastaa

Tuo on kyllä ehdottomasti se hyvä puoli, on mahdollisuus ja aikaa tehdä omia juttuja, ja etenkin niitä rästiin jääneitä! Tosin täytyy myöntää, että taisin tänä vappuna viettää ihan liikaa aikaa Netflixin äärellä ;) Ihanaa alkanutta viikkoa!!

Vastaa

Mikä huulipuna sinulla on näissä kuvissa? Ihana väri!

Mukavaa vappua kaikesta huolimatta! Ei se useinkaan ole niin hääppöinen seurassakaan, varsinkaan juopuneessa sellaisessa. Vappu on usein vähän sellaista pakkojuhlimista. Hyvä kun on taas pian ohi ja seuraavaan on vuosi!

Vastaa

Oih, kiitti! Nyt tietty aina unohdan tsekata tuon värin nimen (MACin huulipuna siis kyseessä), mutta lisään sen tähän kommenttiin ihan pian kun huulipuna on käden ulottuvilla. Ostin tuossa vähän aikaa sitten kesäpunaksi :)

Ja kiitos sanoistasi, niin totta sanasi! Eipä tosiaan jäänyt ihmeelliseksi tämä vappua, mutta onneksi se on nyt ohi – Juhannusta kohti ;)

Vastaa

Tiedän tunteen, kun ”kaikilla muilla” muttei itelläni… ulkopuolinen.outo. Pariton. Elämä nyt vain menee näin tässä hetkessä….revi siitä huumorit! Pysy positiivisena.

Vastaa

Oih, kohtalotoveri! <3 Olen yrittänyt ajatella, että jokaisessa elämänvaiheessa on ne omat kuoppansa ja tässä valitettavasti se on tämä - sitä oli myös unohtanut, miten syvälle ne tuntemukset voivat heikompina hetkinä osua. Noh, ehkäpä niistäkin on hyötyä tulevaisuudessa, osaa taas arvostaa ja tarkastella (jossain vaiheessa ehkäpä) tulevin elämänvaiheiden asioita eritavoin.

Vastaa

Niin tuttuja ulkopuolisuudenunteita nuoruudesta. Oikein ihanaa kevättä ja tulevaa kesää :)

Vastaa

Kiitos kauniista kommetistasi! Ja samoin, ihanaa kevättä ja tulevaa kesää! :)

Vastaa

Hyvää vappua! Tiedän tuon tunteen. Välillä hyvinkin ristiriitaisia tunteita, mutta toisaalta valitsen mielummin nykyään yksin olemisen joinakin iltoina, kuin sen että menisin kutsusta johoihinkin kekkereihin, joissa tuntisin kuitenkin oloni tavallaan ulkopuoliseksi. Hassua, vaikka kysymys olisikin tutusta seurasta.

Vastaa

Kiitos kivasta kommentistasi! Samaistun hyvin sanoihisi! Mulla on ihan sama juttu, itse asiassa hyvinkin usein valitsen mieluummin koti-illan kuin minnekään lähtemisen. Mutta toisaalta, siinä onkin ehkä se avainjuttu, on kiva valita oma seura eikä olla pakotettu siihen silloin kuin ei ehkä välttämättä niin haluaisi ;) Tyhmän ristiriitaista! :) Ihanaa viikon jatkoa!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.