Palasin juuri kotiin kolmen päivän työreissulta Ruotsiin. Kuvittelin ehtiväni päivittää blogia jossain välissä matkaa, mutta olisihan se pitänyt muistaa, ei työreissuilla koskaan ole ylimääräistä aikaa.

Niinpä tavoite jäi vain ajatuksen tasolle, mutta reissu muuten oli varsin monipuolinen ja monella tapaa kiinnostava. Tietenkin myös uuvuttava, paljon uusia ihmisiä ja uutta asiaa, eikä mieli meinaa ehtiä työstämään kaikkea.

Äsken raahasin laukkuni väsyneenä kotiin poiketen matkalla kaupassa hakemassa sen ainoan pakollisen elintarvikkeen; kauramaidon aamukahviin. Huomenna aion viettää etäpäivää, mikä tarkoittaa sitä, että saa sentään nukkua hetken tavallista pidempään.

Koska tuoretta kuvamateriaalia on vähänlaisesti, voi näiden kuvien siivellä palata viime viikonloppuun, jolloin tyttöjen kanssa sienimetsässä kulkiessa ulotettiin reittimme rauhallisen järven rannalle, jonka horisonttia ilta-aurinko jo tavoitteli. Upeat maisemat ja se rauha. Puhumattakaan ilta-auringon lämmöstä ja tuulettomasta tilasta rantakivellä. Kostean metsän jälkeen huumaava lämpö valtasi ja kiire katosi viimeistään näissä maisemissa mielestä.

Kauniista kuvista kiitos kuluu supertaitavalle Ilonalle.

Muuten, tuntuuko blogi hitaalta? Mulla vähän vaikuttaa ja mietin, että onko vain tilapäistä. Palvelimella nimittäin tapahtui muutoksia, ja mietin, että onko sillä vaikutusta tähän. Kertokaa jos näin on, niin voin yrittää tehdä asialle jotain! :)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.