Kumisaappaat, sadetakki ja kaikki. Olen valmiina syksyyn!

sadetakki 1

Kaunista sadetakkia etsin pitkään, hypistelin kalliita ja ihailin tyylikkäitä kuvagallerioissa, mutta se oma antoi odottaa itseään. Kuten tyypillistä, se tuli vastaan siellä, missä ei odottanut, Zarassa. Ihastusta ensisilmäyksellä. Sittemmin olen melkein jopa toivonut sadetta, että saisin pukeutua uuteen sadetakkiin. Ja punaisiin kumppareihin.

sadetakki 2

Kumppareita en tosin juuri ole kaupungilla käyttänyt, mutta viime viikonloppuna sienimetsässä ne olivat täydelliset. Kuten sadetakkikin. Se siis todistetusti taipuu metsäretkiltä Helsingin sydämeen. Samoin kuin minä.

sadetakki 3

Sadetakki: Zara / Ruutupaita: KappAhl / Farkut: Lindex* / Kumpparti: Nokian Jalkineet*
*saatu blogin kautta
Kuvat: Ilona Savitie

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kaunis sadetakki! Minullakin on sellainen etsinnässä, pitääpä käydä Zarassa!

Vastaa

Kiitti! Olen kovasti tykästynyt tähän :) Hankin pari, kolme viikkoa sitten, joten hyvin mahdollista, että löytyy vielä myymälöistä tai nettikaupasta :)

Vastaa

Hupullinen takki syksyllä metsässä on ihan parasta, itse en ainakaan halua yhtään hirvikärpästä niskaan luikertelemaan. :D

Vastaa

Se on kyllä totta! Lisäksi näin sateen jälkeen säästyi puista niskaan putoilevilta pisaroilta :D

Vastaa

Ihana asu ja kuvat! <3

Sadetakki on mullakin ollut etsinnässä pitkään, jonkun supertyylikkään haluaisin. Sellaisen, jonka pukemisen vuoksi jopa odottaisi sadetta! :)

Ihanaa viikonloppua! <3

Vastaa

Oi, kiitti!! Niinpä, mulla oli ihan sama kriteeri ja olinkin superiloinen kun löytyi tämä, ja vieläpä järkevään hintaan :)

Samoin, ihanaa viikonloppua!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.