Viikonlopussa on leijunut loppukesän tunnelma. Vietin viikonloppua mökillä, kävin sienimetsässä ja seisoin sateessa, olin aistivinani syksyisen tunnelman. Toisena hetkenä aurinko lämmitti kuin kauneimpana kesäpäivänä, siinä järven rannalla kaikki muu tuntui hetken aikaa kaukaiselta, jopa syksy.

Nautin ystävien seurasta, poimin kantarellejä ja söin mustikoita suoraa varvuista. Intoilin punaisista kumisaappaistani, jotka mahdollistivat kahlaamisen veteen ja sateen jälkeen vetisien sammalmättäiden keskellä tarpomisen. Ruutupaita sopi maalaismaisemiin, kuten viikosta väsynyt mielenikin, joka kaipasi sitä, että voi vain olla.

Nyt istun jo kotona, kaivauduin suoraan sänkyyn. Väsymys painaa, mutta pitäisi vielä jaksaa valmistautua uuteen viikkoon, joka sekin tulee olemaan niin kiireinen, että meinaa hengästyttää jo valmiiksi. En malta odottaa, että arki tästä taas vähän tasaantuu, nyt kaikki on vielä niin uutta, että energiaa tuntuu kuluvan kaikkeen ylettömän paljon. Mutta kun uuvuttaa, voin muistella Mahajärven maisemia ja metsässä liikkumisen rauhoittavaa vaikutusta. Niin, ja ystävien seuran merkitystä.

Ensimmäinen kuva Ansku / Peace & Style, Viimeinen kuva Ilona Savitie.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Nyt en kestä! MIKÄ toi päähine sun ylimmässä kuvassa on? IHANA. Tahtoo! Kerro heti, mistä!

Vastaa

Hih, eikö ookin söpö!! Tää oli mulle läpi kesän fiksaatio, kunnes lopulta sain pari viikkoa sitten hankittua omaksi :) Kyseessä siis kotimaisen Mukavan ruesttipäähine, löytyy mm. verkkokaupasta: http://www.mukava.net/en/accessory/rusetti-0

Täytyy muuten tähän liittyen sanoa, että mulla oli tää look siis tänään päällä kun raahustin mökiltä kotiin ja about ikäiseni mies juoksi mut kiinni ja tuli kehumaan, kuinka magee look ja päähine mulla on. Se viimeistään sinetöi sen, että pipohankinta oli hyvä ;)

Vastaa

Halaus

Vastaa

<3

Vastaa

Nythän voi keittää kahvit ja syödä musitikkapiirakkaa:)

Vastaa

Totta! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.