Ajatuksien jäsentäminen tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta, niin paljon mielessä tuntuu pyörivän muistettavaa ja niinpä tämäkin postaus on aikamoinen sillisalaatti. Toissa yönä en juuri nukkunut ja viime yönä heräilin tunnin välein huoleen, että pitääkö jo herätä, ja kun lopulta piti, ei sitten millään meinannut päästä sängystä ylös. Maalausurakka siis saatiin kuin saatiinkin eilen illalla päätökseen, mutta eipä viikonloppua paljon muuta sitten ehtinytkään. Pääasia silti, että kaikki on siltä osin valmista. Illalla oli ihana kulkea vastamaalattuja huoneita ihastelemassa, väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Värimaailmaa yritän vangita kameraani myöhemmin, päivänvalossa, uusia seiniä kun ehtii kohta katsella joka päivä. Eikä ole valittamista, näitä värejä katselemme oikein mielellämme!

nappula 3

Hulluille Päiville en ehtinyt ja eilen unohdin kokonaan värilliset Missonin sisustustyynyt, joita olisin kovasti halunnut pari itselleni. Muistin asian illalla, mutta sen jälkeen oli jo liian myöhäistä ja tyynyt oli myyty netistä loppuun (jos joku osti itselleen, eikä haluakaan pitää, saa huikata ;)). Nappula -kynttilänjalat ehdin sentään ostamaan, ja ne saapuivat postitse perjantaina, päästen suoraan uuden kodin tyhjälle hyllylle odottamaan pääsyä sisustusta viimeistelemään (sitten joskus kun niin pitkälle päästään).

Uudessa kodissa on vielä tyhjää, mutta samaa ei voi sanoa vanhasta asunnosta. Loppuviikolla saapui Niemeltä iso kuorma muuttolaatikoita ja muuta pakkauskamaa, ja nyt punaiset laatikkotornit hallitsevat näkymää. Stressitasoni koki huikean laskun ja pystyin vapauttamaan energiaa ihan muihin juttuihin kun sovin Niemen kanssa toteutettavasta muuttosta blogiyhteistyönä. Nyt voin vetää yhden kohdan tehtävälistalta yli ja jättää sen kaikkein raskaimman työn ammattilaisten huoleksi. Ihana juttu! Näiden kaikkien menneiden omatoimimuuttojen jälkeen muuttopalvelu tuntuu todella luksukselta, tuoreessa muistissa kun on vielä hyvin ne kaikki iltamyöhällä raahatut pahvilaatikot ja liitoksistaan repeilevät, viime hetkellä täytetyt jätesäkit. Niitä ei tässä muutossa tulla näkemään, mutta vähän silti jännittää, tyystin uudenlainen muutto kun on kyseessä.

Jos siis viime viikko kului maalausprojektin parissa, tulee tämä viikko kulumaan pakatessa (ja ensi viikko teemaan sopivasti purkaessa). Myönnettävä on, etten ole vielä edes aloittanut, mutta onhan tässä muutama päivä aikaa ja ainakin nyt laatikoita riittää.

muutto 3

Ai niin, jos jollain on tarvetta pesutornille, meiltä lähti erittäin hyväkuntoinen sellainen juuri huuto.netiin, sillä uuteen kotiin se ei mitenkään tule mahtumaan. Vaatteita syöttelen huudettavaksi sitten vasta muuton jälkeen, kun kaikki on tullut käytyä pakkauksen ja purkamisen yhteydessä rauhassa läpi.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.