aamukahvi 16

Lomani alkoi tiistaina, ja sittemmin en ole saanut aikaiseksi mitään. Olen viettänyt suurimman osan viime vuorokausista sängyssä, nukkunut, viipyillyt unenomaisessa välitilassa ja katsellut aika monta jaksoa Breaking Badia. Ehkä tarvitsen muutaman päivän totaalitoimettomuuden saadakseni voimaa seuraavaan kahteen lomaviikkoon? Kiva kun olisi jotain tehdäkin, siis jotain muuta kuin Netflixiä ja sängyssä haahuilua, vaikka ihanaa toimettomuuskin on aina välillä.

Tänään olin ajatellut poiketa jossain museossa, mutta kun sade piiskaa ikkunoita tunnista toiseen, ei vain ajatus ulos lähtemisestä houkuta. Niinpä näin kellon hipoessa kahta iltapäivällä, olen edelleen sängyssä ja juon päivän toista kahvikupillista.

Loma, todellakin.

aamukahvi 14aamukahvi 1aamukahvi 9

Kaivoin esiin Helsinki-oppaan, jos se vaikka auttaisi keksimään lomatekemistä kotikaupungista. Mutta tervetullutta olisi ideat muuallekin, ensi viikolla nimittäin saan poikkeuksellisesti nauttia auton tuomasta vapaudesta, joten olisi syytä keksiä jotain hauskaa tekemistä automatkan päästäkin, ettei jää poikkeuksellinen tilaisuus käyttämättä. Jos vain uskallan tarttua auton rattiin, viime kerrasta on todella aikaa!

Muistakaa muuten Snapchat (am.arjasto), olen ollut huomattavasti aktiivisempi siellä kuin täällä!

aamukahvi 4aamukahvi 6

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mä voisin lahjoittaa sinulle osan tästä kiireestä ja säätämisestä! :)

Vastaa

Haha, mä luulen, että syksy tuo mukanaan sen verran hoppua, että ehkä nyt syytä nauttia tästä toimettomuudesta ;)

Vastaa

Ehdottomasti uskallat mennä ratin taakse! :) Siitä se taas lähtee, aluksi voi harjoitella syrjäisemmillä kujilla.

Hmm, minkä tyyppisiä vinkkejä kaipaisit? Miten pitkään olisit valmis ajamaan? Itselläni on melkeinpä vain ja ainoastaan pk-seudun ulkopuolisia vinkkejä, mutta niitä on paljon ja moneen lähtöön. :D

Vastaa

Tuusulanjärven taiteilijakodit, Porvoo, Hvitträsk, Fiskars, Hanko … siinäpä automatkan päässä olevia vierailukohteita.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.