Onpas ollut huikea päivä! Yle kutsui muutaman bloggaajan ja videobloggaajan luokseen viettämään päivää. Aamulla Pasilaan suunnatessani en vielä oikein tiennyt mitä odottaa, mutta päivästä muotoutui lopulta huippuhauska ja varsin ikimuistoinen. En ole aiemmin käynyt Ylellä ja nyt pääsin tutustumaan alueeseen senkin edestä!

Olen vieläkin pyörällä siitä, mitä kaikkea päivän aikana ehdittiin näkemään ja tekemään, enkä varmaan edes muista puolia tiloista ja studioista, joissa pyörähdettiin. Päällimmäisenä jäi mieleen YleX:n rento ilmapiiri, uutisstudio ja lähetysten stailauksen salat, lavastuksen aarreaitta ja mielettömät näkymät Ylen radiotornista, 112 metrin korkeudesta. Paljon oli käynnissä joka puolella, studioilla kuvattiin joulukalenteria (kaikki 24 jaksoa kolmessa päivässä, huh!), rakennettiin lavasteita ja tehtiin Puoli seitsemän tyyliviikkoa.

yle 1yle 28yle 2yle 24yle 01

Huikea kokemus oli Ylen puvustamo, huoneittain vaatteita ja asusteita eri vuosikymmeniltä. Mieletön oli myös somistuksen aarreaitta kaikkine menneiden vuosien aarteineen. Puvustuksessa lumouduin niin, että tajusin vasta sieltä lähtiessä, etten tajunnut ottaa yhtään ainoaa kuvaa tilasta, mutta kurkkimaan sinne pääsee esimerkiksi täällä. Puvustamossa meitä odotti pieni yllätys, pääsimme stailaamaan itsellemme puvustuksen aarteilla ja Ylen valokuvaaja nappasi meistä kuvat muistoksi. Voitteko kuvitella millaista on joutua rajatulla ajalla kaikkien niiden loputtomien vaaterekkien äärelle miettimään istelleen asua? Samalla aivan ihanaa ja ihan hirveää!

Myönnän menneeni aivan lukkoon. Kello raksutti ja hikikarpalot iskivät otsalle, en tiennyt mistä lähteä liikkeelle, mihin tyyliin päätyä. Halusin sovittaa kaikkea ja tutkailla jokaista rekkiä, mutta tiesin, että aika riittää vain pintaraapaisuun. Lopulta juoksentelin paikasta toiseen pelkät kengät valkattuina (jotka lopulta eivät edes kuvissa näkyneet) ja yritin kuumeisesti keksiä päällepantavaa.

Onneksi sain apua puvustuksen ihanalta väeltä, joka kärsivällisesti kiersi näyttämässä erityisesti oman tyyli-ihastusvuosikymmeneni, eli 60-luvun helmiä. Lopulta kuitenkin kävi niin, että päädyin aika tylsään kokonaisuuteen, mutta se vain oli niin helppo! Vähän harmittaa, sillä jos aikaa olisi ollut yhtään enemmän, olisin lähtenyt fantasialookiin tai verhonnut itseni menneiden vuosikymmenten helmiin, mutta tulipahan kokeiltua edes jotain ihan uutta, nimittäin baskeria!

yle 6baskeriyle 10yle 9yle 8yle 11yle 12yle 13yle 15

Päivän aikana pääsi tutustumaan myös uusiin kasvoihin kuten alla yhteiskuvassa näkyviin Pihlaan, Paulinaan ja Camillaan sekä toki myös kasvoihin Ylen markkinoinnin takana, jotka päivän totettivat. Iso kiitos kaikille, oli todella huikea kokemus ja ihan mieletöntä päästä sukeltamaan hetkeksi ihan uudenlaiseen maailmaan ja erilaisiin töihin! Kotiin päästyä jalat kivistivät kaikesta siitä kävelystä, olisi pitänyt olla askelmittari matkassa kertomassa paljonko matkaa päivän aikana tuli tehtyä Ylen eri tilojen välillä ravatessa ja puvuston rekkien välillä poukkoillessa, veikkaan, että aika paljon!

yle 7yle 16yle 21yle 18yle 22Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Wauuuu, olis niin unelma päästä tuonne tutustumaan ja hypistelemään!!

Vastaa

Oli kyllä ihan huippu päivä!! Ja ihan mieletön se puvustamo, oih! :)

Vastaa

Oli varmaan todella hauska päivä ja muutamia tuttuja, Pihla <3, Annika <3

Vastaa

Oi, kiva, että bongasit tuttuja kuvista :) Ihan huippupäivä kyllä oli!

Vastaa

Jauts, olipa jännä päivä! :D

Hei murunen, tässä olisi sulle tällainen: http://www.peaceandstyle.fi/2015/03/parasta-juuri-nyt.html

Vastaa

Ooh, ihanaa, kiitti haasteesta!!

Vastaa

Voi upeus mikä mahdollisuus! Oh! <3

Vastaa

Oli kyllä ihan huippu kokemus, supermielenkiintoista!! :)

Vastaa

Moi Anna-Maria :)

Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

Hauskaa päivänjatkoa!!

Carl

Vastaa

LOL :D

Vastaa

Voi tuolla olis ollut kiva käydä! Oon joskus opiskeluaikana käynytkin, mutta siitä on niin kauan aikaa. Täytyy tehdä retki oppilaiden kanssa ;)

Vastaa

Mulla muuten oli askelmittari mukana, tuli hieman yli 10000 askelta siihen pisteeseen asti, kun itse jouduin kotiin lähtemään :) Oli kyllä ihana päivä!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.