Blogissa lukee tämän päivän kohdalla muistutuksena ”blogi 7v”. Seitsemän vuotta. Olen naurahtanut jo muutaman kerran, että en tiedä pitäisikö siitä iloita vai säikähtää, se nimittäin on hirvittävän pitkä aika, enkä edes uskalla ajatella niitä kaikkia tunteja, jotka ovat kuluneet tätä samaa tesktin luonnoskenttää tuijottaessa. Mikään toinen harrastus ei ole koskaan elämässäni onnistunut pitämään otteessaan kuten blogi, ei lähelläkään, itse asiassa olen toisinaan hyvinkin helposti kyllästyvää sorttia, joten on ihme, että suhtaudun blogiin yhä näinkin valtavalla palolla. Tai oikeastaan, onhan se nykyään jo paljon enemmän kuin harrastus, työ, mutta toisaalta rahallinen vastine ei kuitenkaan kulje käsi kädessä käytetyn ajan kanssa, joten ehkäpä oikeampi ajatus olisi harrastuksen ja työn kombo.

object-neule 01

Blogi on kulkenut osana elämääni ja elänyt arjessani. Välillä olen intensiivisemmin mukana ja toisinaan tunnen tarvetta pieneen etäisyyteen, mutta silti, blogi on jollain tapaa läsnä ihan jokapäiväisessä elämässäni, jos ei muuten, niin ihan vähintään ajatusten tasolla. Blogivuosien kuluessa on varmaan ihan paikallaan kehittää myös tätä osaa elämästä, niinpä olen päättänyt toteuttaa yhden jo pitkään mielessä kummitelleen haaveen. Alussa se oli vain häilyvä ajatus, mutta kuten asioilla on tapana, kaikki alkoi loksahtelemaan hiljalleen paikoilleen ja haaveelle tuli tilaa kasvaa ja konkretisoitua. Mutta ei siitä nyt sen enempää, vaan palataan tämän asian äärelle vähän myöhemmin! Piti vain sanoa, että kiva että tapahtuu, pidän siitä, että asiat etenevät ja elävät. Jos en halua jämähtää paikoilleen oman itseni kanssa niin en halua sitä bloginkaan suhteen, joten on kiva, että uusia ideoita kumpuaa ja niitä pääsee toteuttamaan.

object-neule-02

Synttärihumua ei kotona näy eikä tunnu, pitäisi pakata matkalaukkua ja kaivaa esiin huomiseksi vaatteet. Viikko on mennyt ihan huimaa vauhtia ja Wien häämöttää edessä, mutta sitä ennen on vielä vaikka mitä hoidettavaa. Taidan siis jättää blogivuosille skoolaamisen viikonloppuun ja nyt siirryn muiden askareiden äärelle.

Ai niin juu, blogisynttäreiden kunniaksi kokosin aikas kivan tuotepaketin kosmetiikkaa täällä arvottavaksi, mutta koska Yotuel-arvonta on vielä käynnissä (käykäähän osallistumassa, hop hop), niin pyöräytän sen käyntiin vasta loppuviikosta.

Pusero: ASOS / Neuletakki: Object / Shortsit: ASOS /
Kaulakoru: Lindex / Nilkkurit: Shoeshibar / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Ansku / Peace&Style

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

25 comments

Vastaa

Huikea määrä vuosia kasassa – ONNEA! <3
Otetaan vaikka huomenna jätskit sen kunniaksi? ;)

Vastaa

Oi kiitos <3 Tämä on kyllä pelottavan paljon vuosia :D

Vastaa

Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! Hurja määrä vuosia jo takana :).

Vastaa

Oi kiitos kovasti <3

Vastaa

Jee! Onneaonnea ekaluokkaikäiselle! :D

Vastaa

Kiitos <3

Vastaa

Hyvää blogisynttäriä kaunis! ;) Mun 7v tulee täyteen tuossa runsaan kuukauden päästä. Iik.

Mä odotan niin innolla, kun pääset vihdoin paljastamaan tuon sun salaisuuden. Oon niin ilonen sun puolesta, kun pääset toteuttamaan omaa haavetta, vaikka en edes tiedä tarkalleen mistä kyse. :D

Itse ajattelin tässä vihdoin ottaa itseä niskasta kiinni ja perustaa toiminimen. Tehdä niitä asioita enemmän, mistä tykkää. Josko joskus siitä tuleekin jotain suurempaa.

Näytät muuten niin upealta noissa punahuulissasi!

Vastaa

Paljon onnea blogille ja blogittarelle! Hienoa työtä, olet todella taitava. Toivottavasti tulevaisuus tuo sinulle ja blogille paljon uusia haasteita, niissä onnistumisia ja hyviä hetkiä mukanaan!

Vastaa

Oi, kiitos tuhannesti kommentistasi! Olipas ihanasti sanottu <3 Aivan ihanaa pääsiäisen jatkoa sinulle!! :)

Vastaa

Hurjasti onnea seiskavuotiaalle! Ja onnea myös haaveen toteuttamiselle <3

Vastaa

Kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Onnea, blogillasi on kyllä jo kunnioitettava ikä :) Ihanaa reissua!

Vastaa

Oi kiitos <3

Vastaa

Vau, onnea blogisynttäreiden johdosta! Mielettömän pitkän ”uran” oot jaksanut tehdä, innolla odotetaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

Vastaa

Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi!! Ja valtavan isot pahoittelut, että vastaus näin poikkeuksellisesti kesti ihan kohtuuttoman kauan :)

Vastaa

Onnea, onnea, onnea suosikkibloggaajalleni! On ollut ilo seurata blogiasi jo monta, monta vuotta, ja tuo jatkuva palosi kehittää ja ylläpitää blogisi tasoa on selkeästi aistittavissa. Kiitos siitä, ja kiitos meidän lukijoiden arvostamisesta!

Ihanaa kevätreissua Wieniin!

t. Tupuna

Vastaa

Voi kiitos ihana Tupuna ja nöyrimmät pahoittelut poikkeuksellisen viivästyneestä vastauksesta! Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa ja myönnettävä on, että kommenttisi ilahduttavat aina ja nimimerkkisi on niitä jo ihanasti tutuksi tulleita, jotka on aina yhtä ilo bongata ruudulta :)

Aivan ihanaa viikon jatkoa!! <3

Vastaa

Onnittelut blogillesi synttäreiden johdosta! Tykkään blogistasi ja tyylistäsi sitä tehdä ja kirjoittaa todella paljon. Toivottavasti meillä on blogisi kautta vielä paljon yhteisiä vuosia edessäpäinkin :)

Ihanaa ja aurinkoista kevättä! :)

Vastaa

Kiitos tuhannesti ihanasta kommentistasi, jonka luin iloisena jo heti sen saavuttua, mutta pahoittelen kovasti, että vastaus kesti näin poikkeiksellisen kauan! Aivan ihana kuulla, että oelt viihtynyt blogini parissa ja kommenttisi ilahduttavat aina päivää :)

Iloista viikon jatkoa!! :)

Vastaa

Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! Ihanaa, että olet jaksanut ilahduttaa blogillasi jo niin kauan, kiitos! Toivottavasti myös jatkat blogia vähintään yhtä kauan! :) Hyvää kevättä ja ihanaa reissua!

Vastaa

Voi kiitos, olipa kauniisti sanottu!! <3 Ihanaa pääsiäistä ja kevättä, toivotaan, että harmaus vaihtuu pian paisteeseen :)

Vastaa

Oli kiva nähä pitkästä aikaa! Onnea blogisynttäreistä! :)

Vastaa

Onnea 7-vuotiaalle blogille! <3 Saat olla ylpeä blogitaipaleestasi! Todella pitkä aika, ja varmasti mukaan on mahtunut monenmoisia tunteita ja ajanjaksoja. Kiva, että bloggaamisesta on tullut sinulle rakas harrastus. Sitä se bloggaaminen parhaimmillaan onkin :)

PS. Ihanaa reissua! :) Toivottavasti on hyvät kelit ja trenssille käyttöä ;)

Vastaa

Hurjasti onnea! Ja kiitos näistä vuosista. :) On ollut ilo olla mukana.

Vastaa

Oi, kiitos tuhannesti onnitteluista ja ihanasta kommentistasi <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.