Vaikka edessä onkin rauhallinen joulu ja sen myötä ei myöskään mainittavasti jouluvalmisteluja, niin silti pieni kiire on puskenut viime päivinä pintaan. Pääasiassa kuitenkin ihan itse aiheutettua. Vaikka joulu ei tuokaan mukanaan vaatimuksia, olen yhtäkkiä innostunut pienistä jutuista, kuten kodin järjestä kotoisammaksi ennen joulua ja sellaisista jouluvalmisteluista, kuin vaikka piparien leipominen.

Eiväthän nuo itsessään vaativia ole, mutta näin muuton jälkeen kaikki on vielä kateissa ja monta keittiövälinettä peräti kaukana varastossa asti, joten on täytynyt kaivella laatikoita ja juosta kaupoissa hakemassa ihan yksinkertaisia juttuja leivinpaperista piparimuotteihin. Pienistä asioista koostuu sitten yllättävät aikasyöpöt. Toisaalta ihan kiva, että on tekemistä. Joulun pyhiksi hiljenee kuitenkin niin täysin.

Olen jo maalaillut itselleni sellaisia aktiviteetteja kuin pitkät ulkoilulenkit ja muunlaiset liikunnat, ja ehkä pysähtymisen pohtimaan kotikuvioita. Sitä ennen viipyilen piparin tuoksussa.

Neule: H&M / Denimhame: Monki / Kaulukset: ASOS / Kengät: Beatrice / Takki: Ted Baker / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Antti Angeria

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tyylikäs nainen hyvää joulua suukko poskelle:)

Vastaa

Kiitos! :)

Vastaa

Tuli asustasi mieleen jättää kiitos. Etsin hiljattain pientä olkalaukkua, johon mahtuisi kaikki tarpeellinen ja päädyin Coccinelleen. Aivan loistava laukku, jota tuskin olisin hoksannut ilman vuosien blogisi seuraamista. :-)

Vastaa

Anteeksi tuhannesti viivästynyt vastaus! Oi, onpa ihanaa, että olet löytänyt Coccinellen! Ne on kyllä ihania, hinta-laatusuhde tosi kohdillaan – kaikki omat Coccinelleni ovat kestäneet kovaa käyttöä ihan mielettömän hyvin ja on merkki, jonka valikoiman ihan ekana tsekkaan kun laukkutarve iskee :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.