Tilasin unelmieni mekon Maison Kitsunélta vain todetakseni, että se on juuri sen verran pieni, että hintaansa nähden ei ole järkeä pitää. Harmittaa mielettömästi, sillä mekko on vielä ihanampi livenä kuin kuvissa ja juuri sitä, mitä olen etsinyt. Mutta pientä ei saa isommaksi, joten pakko palauttaa. Havahduin samalla siihen, että omakustanteinen palautus Ranskaan on hullun hintavaa, joten ajattelin huhuilla täällä sitä ennen, että ei kukaan olisi kiinnostunut ostamaan?

Mekon (Fancy Dress) hinta on 280€ ja tämä kyseinen koko (XS) on jo loppuunmyyty. Myyn 155 eurolla (+ postarit/nouto/treffit keskustassa). Mekko oli Black Friday -alennuksessa ja palautui heti sen jälkeen normihintaan, maksoin siis itse mekosta 180 euroa.

Malli on superimarteleva ja laadukas, joten kyseessä on todella ajaton mekko. Matsku on jämäkkää ja siten istuu kauniisti ja ryhdikkäästi, mutta joustaa kuitenkin sen verran, että mukautuu kroppaan.

Kuva: Maison Kitsuné.

Jos kiinnostuneita ei löydy niin vien keskiviikkona palautukseen ja itken verta palautuskuluista kuin liki täydellisen mekon palauttamisesta. Heitin IG Storiesiin huonolaatuisen sisävalokuvan mekosta päällä, joten sieltä voi käydä tsekkaamassa!

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Hei Anna-Maria el clasico Real madrid-Barcelona 23.12. klo 13,45 tv2 ja viafree palvelu ja 23.12. tv2 klo 19.45 New York Islamders-Winnipeg Jets:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.