On viikonloppuja, jotka tuntuvat loppuvan ennen kuin ehtivät alkaakaan. Sitten on näiden parin päivän kaltaisia viikonloppuja, joihin tuntuu mahtuvan paljon, olematta kuitenkaan kiire. Vaikka olenkin hoitanut muutaman työjutun, se ei ole aiheuttanut kierroksia mieleen vaan olen onnistunut rentoutumaan ja rauhoittumaan. Olen siivonnut, kokannut, treenannut, nähnyt äitiä ja ihan vain löhönnyt kainalossa nettisarjojen äärellä.

Merkittävimpänä ehkä kaikest,a sain vihdoin iskettyä loman kalenteriin ja varattua matkankin. Olemme tällä viikolla pähkäilleet, minne voisi suunnata toukokuussa. Vaihtoehtoja on ollut liikaakin, ja lentoyhtiöiden hakukenttiin on tullut näppäiltyä niin New Yorkia, Kyprosta, Libanonia, Kazakstania ja läntisen Aasian kolkkia. Hilkulla oli myös Ranskan kohteet, Bordeaux tai eteläinen Ranska ja Korsika. Mutta lopulta kriteerit täyttävä kohde (eli suht edulliset ja mahdollisimman suorat lennot, järkevän hintatason kohde ja mieluiten vielä näkemätön maa) löytyi toisaalta.

Myöhään eilen illalla bongasin hyvät lennot Tunisiaan ja kun keksimme, että samaan reissuun voisi yhdistää Algerian, oli paketti siinä. Algeria vaatii tosin vielä vähän työtä, edellyttäähän se viisuminkin hankintaa ennakkoon, mutta mitä enemmän maahan tutustun, sitä innostuneemmaksi tulen. Ihanaa päästä lomalle, lämpöön ja ihan uusiin maisemiin.

Sitä ennen on kuitenkin siedettävä vielä kevään saapumisen kipuilua, mutta kyllä se sieltä, päivä ja viikko kerrallaan!

Olen potenut viime aikoina vähän kuvausapupulaa. Olisi kiva saada useammin asukuvia napattua, mutta kuvauskädet ovat vähissä. Onneksi silloin tällöin ehditään treffata Ninan kanssa kun liki asutaan ja nämä kuvat (plus muutamat muutkin viime ajoilta) tarjoutui mies oma-aloitteisesti ottamaan, mikä toki ilahduttaa. En halua tuputtaa kuvien ottoa tai pitää sitä mitenkään oletusarvoisena, joten sitäkin kivempi kun toinen tulee ehdottaneeksi asiaa.

Collegepusero: Maison Kitsune / Keinonahkahame: Zara / Laukku: Rebecca Minkoff / Nilkkurit: ALDO

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa ihana asu! Varsinkin tuosta collegepuserosta tykkään tosi paljon, koska punainen <3

Ihanaa, että sait loman varattua. Mulla myös pidempään ollut jo mielessä pieni loma, jolle olisi ehkä vähän tarvekin, kun flunssa pukkaa jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä. Kroppa huutaa lepoa, mutta tämä nainen vaan pistelee menemään – ei hyvä :D

Vastaa

Oi kiitti! Punainen on ihana väri! :)

Loman iskeminen kalenteriin teki kyllä ihmeitä mielelle. Ei haittaa yhtään, että vielä on vähän aikaa odotettavana, jo pelkkä tietoisuus siitä keventää mieltä ;)
Mutta äh, flunssa on ikävä! Monilla on tuntunut olevan todella sitkeitä pöpöjä, joten toivottavasti paranet pian. Muista levätäkin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.